Savet za borbu protiv korupcije: Ministarstva ne štite građane od bespravne gradnje

Ostavite komentar


  1. Uskoro ce ukiniti rad Saveta za borbu protiv korupcije, koji je osnovao Zoran Djindjic. Mnogo su ,zla ucinili novopecdenim bogatasima a to se ne oprasta.
    Predsednik Srbije A.V. ima mnogo licnih razloga, da ukine ovaj Savet, koji mu bode prst u oko, od pocetka do kraja,slicno kao i Tadicu.
    Skoro sve mahinacije izvrsne vlasti, nekako se pojave na sajtu Saveta ,pa prevejani kriminalci, ne mogu mirno da spavaju.
    Cinjenica da celokupan kriminalni zivot u Srbiji, dolazi iz samog vrha vlasti, tacnije policije, koja jedno prica drugo radi a sve u cilju enormnog bogacenja odabranih pojedinaca.
    Dao bi poslednji dinar na kladionici, da ovakav Savet i u ovom sastavu, nece docekati Novu godinu.

  2. U vezi visokih grandja od nepoznatih / sumljivih investitora u Novim Banovcima.
    Kako se ponasaju prema starosedeocima i kako unistavaju zivotnu okolinu i intimnu sveru, i to sve sa saglasnosti opstine Stare Pazove.
    ??? KORUPCIJA ??? Izdaju dozvole bez ikakve osnove .

    Novi Banovci Svetosavka 35-39 i mnogo toga jos.
    Nedozvoljene Gradnje , je ipak odradjena bez dozvole. Iakosu su jos nadogradjeni Spratovi dodatno uradjeni bespravno , Ipak su dobili i za to dozvolu „naknadno“?!.
    Niko od nadleznih nema, da kontrolisu na lice meste sta i kako se radi .. Uslovi i zastitu sredine . Bahato ponasanje prema starosediocima u pocenjivanjem / ucenjivanjem starih da se sto pre izsele da bi „i taj plac dobili“ .. Gradilista nesigurna i u svakom slucaju opasna po zivotu.. Kontrolle nema , samo da bi Investitor imao sto vecu zaradu , zasticeni od ohih koji im izdaju takve dozvole iz Stare Pazove.
    Ruse i ostecuju tudja imaija , i niko im nista nemoze. Zato sto su investitori „sumivog karaktera“ povezano sa odrednenim u Opstinama! U Nadi da ce te reagivate na zabrinute i iskrene postene Gradjane . Voleo big da vdim da ovo pismo ode u prave ruke i da moje vreme nije dije bilo uzalud. Mozete navratiti u moj krav da bi ste se uverli. Mnogo nas ode ima veliku sumnju u Korupcji Stare Pazove.
    Pozdrav Zeljko Jovanovic

Ostavite komentar


Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.