Savetnik Nikolića: Cenzure nema, ali bi trebalo da je bude

Nije tačno da cenzurišem Mladenovića i Trifunoviće * Tekstovi Šelića mogu da se izvode tek posle 22 sata * Izložba "Necenzurisane laži" je rađena na komercijalnoj osnovi
Radoslav Pavlović, savetnik za kulturu predsednika Srbije i predsednik UO Kruševačkog pozorišta, za Danas

Ostavite komentar


  1. Da se razumemo, uvrede i prozivanje porodice svakako treba zabraniti. Ovaj kodex krsi i vlast i opozicija ali sto na svaki prigovor i kritiku opozicije vlast skoci kao da si im stao na zulj. Zar nisu duzni da poloze racun. Mnoge afere su i dalje otvorene, mnogi ugovori o poklonjenim parcelama Arapima i dalje su misterija! Ako vam smeta Danas, Nin, Vreme… Ukinite i njih. Narod svakako nema para da ih cita ima Informer za 20 din. Pitam se ko njima pomaze i iz cijih fondova?

  2. Ne salju roditelji decu u inostranstvo sa kartom u jednom pravcu da ih sacuvaju od Marcela.

  3. To ne treba nikakvo "telo" da cenzurise pod uslovom da postoji funkcionalno pravosude sto na zalost uopste nije slucaj. Savetnik za kulturu treba da se uzdrzi od politickih izjava i treba da daje kulturoloske! Ovako je samo oportunist!

  4. Šta ovaj gospdoin može da sevetuje bilo koga u Srbiji?
    U glavi ostao komunjara i miloševac(ne ineresuje me njegova biografija).

  5. Ako je verovati nauci koja se zove Fiziognomija , a koju su otkrili i usavršili Kinezi, ovaj lik apsulutno ne uliva nikakvo poverenje!

  6. "Savetnik Nikolića…"
    Значи да је и он завршио "Томин факултет" ?
    Па онда вероватно због тога …

  7. treš predstave u režiji i obradi nikolićevog sestrića & prijatelja, za jednokratnu upotrebu napravljene i papreno plaćene, prošle su nakaradnu cenzuru olako, dok talentovani "državni neprijatelji" nemaju prođu. nakazno shvatanje kulture i umetnosti, kao i sve što rade. otud ekleri i tulumbe umesto grafika…

  8. Kakav je savetnik takav i predsednik, ali naprednjaci niti mogu niti znaju niti hoce bolje.Sramota.

  9. Kakav pretsednik, takav i savetnik, mada se ja slažem, neka bde cenzure(s obzirom da je nema) to bi značilo, zabranu Kurira, Informera, TV Pink,TV Parovi i sl. Pa kako nam bude. Bravo savetniče.

  10. A sa cenzurom koja treba nedorasloj i nesigurnoj vlasti,valjalo bi da dobijemo i mi nesto.Pravo da ne placcamo ovakve likove kakav je prezident ,njegova supruga dobrotvor o nasem trosku i njegovi ,najblaze receno,smesni savetnici.Zasto da placamo amatere koji se igraju strucnjaka,kad za te novce mozemo dobiti i kvalitet a n samo kvantitet.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.