Savez ribolovaca Kosova posle dve decenije kontrolisao ribolovce na jezeru Gazivode

Ostavite komentar


  1. Sa puskama kontrolisu ribolovce? I onda kazu Albanci u Srbiji ugrozeni. Ako vec drzava ne moze nista da uradi na KiM neka udari reciprocitet na jugu centralne Srbije.

  2. Da je vlast pametna, naredila bi svima: udicu u šake, pa na rijeku, lovi ribu! Ne bi bilo buna ni nereda. Kažem ti: lovi ribu, Ahmete Šabo!

  3. normalno sve se polako dovodi u red, pa i u srbiji tog ima , nema divljeg pecanja stoga jedna sasvim normalna reakcija tog ribolovnog saveza, uvode ljudi red, nema tamo divljeg naselja da se gradi divlje kuće vikendice i da se odliva kanalizacija u to jezero ..nema..dok u srbiji je to uobičajeno i nikom nista…tako da podrška ovom potezu tog ribolovnog saveza….

  4. Јел то оно језеро,што га Вучић поклони свом пријатељу Тачију.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.