Savić: Vakcina za „dobar deo“ stanovništva na početku 2021.

Kako će teći proces vakcinacije protiv korona virusa u Srbiji i svetu

Ostavite komentar


  1. To ce znaciti za one koji su uplaseni konstantnom kampanjom straha preko svih medija umesto edukacije, i koji ce bePogovorno pristati na eksperiment koji se zove mrnk vakcina a koji nema nikakve dugorocne podatke kako ce se odvijati.

  2. Ko je ovom diletantu dao to radno mesto.U celom svetu se prave planovi,spiskovi onih koji će biti vakcinisani,u EU svaki izabrani lekar poziva svoje pacijente ugrožene na vakcinaciju sa datumom,vremenom i mesto.Znači ne pacijent već lekar zove.U dosta zemalja i apoteke migu davati ako imaju lekara ili iznajmljenog lekara za taj posao.Dotle naši zajedno sa ovim nogu na sto.Setimo se kako je prošla vakcinacija pre dva meseca tako da je vakcinisano oko 0,2%.

  3. Vi ste odlučili da Srpski narod izložite kao eksperimentalne pacove?! Na nama da se utvrđuju kontraindikacije?!
    Vakcinišite se Vi i Vaši, doktore Saviću i svi ostali koji ste to potpisali!!

  4. Naravno bogati, i treba, sa zadovoljstvom im ostavljamo i drugu i trecu, nemoj da se grabe imace slobodne i po tri da prime, nema potrebe da se sekiraju

  5. “ … podsećajući da i pri Američkoj agenciji za lekove FDA postoji mehanizam za hitno odobrenje vakcine.“ Cudne novotarije se serviraju svima nama.

    To nije tacno. Do sada FDA nije odobrila koriscenje nijedne vakcine za masovnu imunizaciju bez 5-10 godina testiranja (u proseku).

    Sve one koji misle da tu praksu treba prekinuti zato sto se „nesto strasno desava“, opominjem da su se „zaigrali“ ozbiljnih i veoma opasnih „igara“.

  6. Medijske laži u vreme kada je SPC obezglavljena i kada nije u službi zaštite naroda i vernika.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.