Savo Manojlović: Na celom Balkanu je potrebna metla koja će počistiti korumpirane male diktatore 1Foto: FoNet/Milica Vučković

Lider pokreta Kreni-Promeni, Savo Manojlović prokomentarisao je na mreži X učestala hapšenja na prostoru Balkana i ugrožavanje osnovnih sloboda.

“Kurti hapsi Srbe zbog “Nema predaje”. Vučić hapsi građane Srbije zbog “Nećeš kopati”. Hrvatske vlasti zbog slušanja Baje. Vučić i Daćić hapse Severinu zbog podrške protestima protiv litijuma. Na Balkanu vladaju neostvareni diktatori, koji maltretiraju običan narod i slobodumne građane, a međusobno sarađuju i piju skupa vina. Na celom Balkanu je potrebna metla koja će počistiti korumpirane male diktatore”, naveo je Manojlović.

Podsetimo, popularna hrvatska pevačica Severina Vučković izjavila je da su je pripadnici srpske policije, koji su je sinoć više sati zadržali na granici, ispitivali o genocidu u Srebrenici, hrvatskoj vojno-policijskoj operaciji „Oluja“ i iskopavanju litijuma u Srbiji.

Severina je za hrvatski portal 24 sata rekla i da „više nikad neće doći“ u Srbiju dok je na vlasti predsednik Aleksandar Vučić, koga je opisala kao „najvećeg ustašu za Srbe“ koji je „proterao iz države stotine hiljada Srba koji su pobegli od njegove politike i ekonomije, dok ostatak sada nastoji da truje litijumom“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari