Savo Manojlović optužio SNS, BIA i Pink da kreiraju lažne vesti o njemu, koristeći montažu i veštačku inteligenciju

Ostavite komentar


  1. Sve se to dogadjalo i na nekim istaknutim opozicionim liderims. Pa se odustalo od isterivanja na cistinu nezakonitih radnji SNS. Zato trpi kao sto su Trpeli Marinika Djilas, Miki, i drugi, pa nije kreni-promeni pokrenuo gradjane da iskazu „dosta vise“ sa nlacenjima.

  2. posle ubistva stambolica,biu,udbu policiju je trebalo rasformirati. danas to treba uciniti sa politickim strankama,kompletnim sudstvom i tuzilastvom,i naravno bezbednosnim sluzbama,sa zajednickim imenom RATNI PROFITERI.i raspisati gradanske izbore po Ustavu cl.2 i cl.52. stranke skinuti sa budzeta i zabraniti da postojanje na 4 godine,zbog kriminala koji vrse nad drzavom srbijom.

  3. Pa sto ste iznenadjeni,za Vuka su
    pidali da ima vikendicu na Ze -evskom jezeru. Sutra ce objaviti da je vase pa KiM i da ste sve prodali.Bilo bi dobro da objedinite sve objavljene tekstove u jednu knjigu i krenete da promovisete.

  4. „То ли је штос из Минхена ?“…Упс…из Вашингтона ?.

  5. Da je drzava Srbija uredjena pravna drzava a nije krivicom Aleksandra Vucica i njegovih poslusnika ,ovakve podvale SNS-a,BIE i dno dna televizije PINK, ne bi smele da se dese.Smeta im gospodin Manojlovic zato sto je obrazovan pametan i sposoban a takvi smetaju navedenim.Njima odgovaraju nepismeni,neobrazovani,dementni,podmitljivi koji se prodaju za litar ulja,kilogram brasna,paste za zube i sapuna i neobavesteni koji ce glasati za nesposobne koji su devastirali ne samo Beograd nego i drzavu Srbiju.Podrska gospodinu Manojlovicu koji zasluzuje samo pohvale.

  6. Pa u kakvom su oni grcu, sta ce sve iz njihove pokvarene maste da iscuri, cuvsjte Vase zdravlje o vase okoline.
    Stalno treba da imate na umu da nemate posla sa ljudima, zbog toga je
    spas knjiga.

  7. Ako su morali toliko da se potrude onda su stvarno u panici.
    Zar im pozivi na bojkot, koje svuda po medijima, zidovima i svim portalima ispisuju njihovi botovi, izgleda ne rade posao?
    Savo, šta radiš čoveče, plašiš nam najhrabrijeg preCednika u istoriji?

  8. A sta ste vi uradili kao kontru? Za ove radikalske bitange ne treba montaza ni fejkovanje, sve ogoljeno i jasno.⁸

  9. Sava će imati oko 10 posto glasova u Beogradu,Nestorovic isto 10 posto glasova a ostatak opozicije oko 32 posto i oni prave vlast u Beogradu. Vučić se reklamira na nacionalnih tv i to su takve smešne reklama na nivou osnovaca i ne utiču mnogo na populaciju glasača od 18 do 60 godina, jer su ti ljudi obrazovani isamosvesni. Zato trba opozicija da targetira tu poziciju birača kojih ima oko 3 do četri miliona glasača i sigurno pobeđuje i u Beogradu i ostalim opštinama i gradovima, njima obecajte bolju budcnost i velika primanja u roku od 1 godine a ovi baš stari , ina ih malo i oni nemaju neku budućnost. SRETNO!

  10. A znas sta ce „oni“ da rade sa tim optuzbama ??? „Turice“ ih tamo „gde sunce ne dobacuje“ !!!!

  11. Sreca Savo pa ti ne moras da koristis vestacku inteligenciju da bi prikazao njih. Oni materijala imaju na pretek i bez dorade

    Al da su jadni, jadni su… a narod jos jadniji ako im to prolazi

  12. Ma sta nam kažeš Savice? Pa to Dilasu rade evo već 12-13 godina. Tek ćeš da vidiš koji će spinovi i laži o tebi iz njihove kuhinje da izađe ovo je tek početak.

  13. Strah ih hvata Savo, robije se boje, sprembi su na sve.. Samo napred do pobede, za oslobođenje srbije

  14. To sve svi vidimo i znamo. Ajde Savo, šta ti imaš u rukavu o SNS i BIA? Nabavi snimak sa naplatne rampe u Doljevcu. Mislim da je najmanja briga što je istina da je Babić vozio. Ono što se dešavalo u vožnji je mnogo zanimljivije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.