Savo Manojlović: Ustavni sud zloupotrebio zakon u slučaju Rio Tinto

Ostavite komentar


  1. Sudstvo je nezavisna institucija i ne donosi odluke po nicijoj meri vec po zakonu.

  2. Bar cemo znati koga stiti ustavni sud riotinto ili narod ,ujedno cemo sasvim sigurno znati da li su uzeli pare ili nisu

  3. Može Ustavni sud da odluči kako mu volja, može i prirodne zakone da proglasi za neustavne ali ono što je činjenica jeste da moramo da sačuvamo to malo vode i životnu sredinu koju hoće da zatruju kopanjem litijuma. To nema cenu.

  4. Ја не желим да се селим због неког тамо литијума за који се власт после крађе избора одлучила да га копа, кад народ крене да сруши власт исто неће му ништа бити на путу, као што је и Милошевић скинут и овај ће, вољом народа.

  5. I nad sudom ima sud, uvek bilo..nad svakom ima neko, uvek bilo i biće.. postoje i medjunarodni sudovi da pritisnu ove naše sns sudove tako da.. prema tome dabome!

  6. Koi ustavni sud.toje deo vuciceve mafije.narode srbije ustaj oruzje u ruke da spasimo srbiju dok jos mozemo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.