Savović: Vučić stavio tačku na moj slučaj, osumnjičeni za zloupotrebe u EPS-u pušteni iz pritvora tiho i nečujno

Ostavite komentar


  1. Faraon je svemoguć! Tako će osloboditi i Koluviju.Zašto ćute babe iz Srbske akademije, zašto ćuti Patrijarh Porfirije, advokati.Nama definitivno nema spasa.Putuj Srbijo u propast.

  2. dragi moji Srbi. U prilici su da sprovode svoje shvatanje prava upravo radikali gde je masa pravnika,advokata,profesora prava,a sada preko tzv.predsednika drzave.Za proteklu deceniju razvilo se korupcionasko telo neslucenih razmera koje i racuna,zarobljavanjem slobodnog sudstva,da im niko nista nemoze.

  3. Tako će i drugi,da tiho,tiho izađu iz pritvora….i tiho će da se odvija proces oko Jovanjice…onda ćemo utonuti u san i kad se probudimo shvatiti da „Jovanjice“ nije ni bilo,jer to nam je predskazala baba Ana…

  4. Jel to neki sudija Vučić? Sad mi nije jasno, ili je po njoj predsednik bio u veću ne razumem

  5. Po čijem nalogu su pušteni lopovi iz EPS-a?
    Jasno je da su pušteni posredno po Vučićevom
    nalogu sa malih ekrana i novina a neposredno,
    ko je neposredni izvršilac tog nedela, odnosno
    ko je potpisao nalog da lopovi budu pušteni?

  6. Када жвалави ради овако од судства доказ да код не постоје институције већ само један силеџија..да не заборави да ничија није горела до зоре..

  7. Polako tužiteljka,doći će i oni na red.
    U međuvremenu pitam se gde si bila pre,radiš ti dvadesetak godina a frka se podigla kad se tebe dotaklo……….daj to malo posloži transparentnije.
    Želimo svi da istraješ u borbi za pravdu,samo nas muči što si kasno startovala.

  8. Isti slučaj i u Kraljevu.Javnu tuzioc za organizovani kriminal Vasić ,koi je radio na slučaju privatnog javnog bazena u Konarevu kod Kraljeca izgradjenog ispod dalekovoda visokonaponske mreže, cime je potkopan i stubvisokonaponske mtezekršeći zakon o energetici ,planiranju i gradnji i ugrozavajucu živote korisnika bazena ,uglavnom dece je premešten iz Kraljeva u Požarevac da bi se sprečio krivični postupak Kraljevcana.To je nešto nornalni u Srbiji I kojoj je zakon suspendovan I vazi zakon jačeg I mocnijeg.

  9. Sve afere koje zavrse na ovaj nacin zapisati imena sudija da kasnije dobiju otkaze i zabranu rada treba ih procesuirati zbog krsenja zakona,nisu samostalni

  10. Gospodja očigledno nežna svoj posao i sama treba da shvati da to neumesno da radi a na da umisslja kako je bitna i da se njome i predsednik države bavi.

  11. Svako ko radi sta ne treba na kraju polaze racune,njegova stvar je to sto misli da se to nece desiti,pravda i zakoni postoje.

  12. Ja ne znam i cemu sva pisanja oko svega..svi cute i odavno na cutanje velikom vodji smo pustili sve nas niz vodu..da ne citiram iz naseg filma sta su politicari a sta je narod ista rade kad povuku vodokotlic

  13. Mi to gledamo redovno na TV kako hapse zbog mita kojeg ne odbijamo nego tražimo pa kad ne daju onda idu u aps na prevaspitanje pa će posle sami da nude više nego što bi tražili.

  14. Valjda je svima jasno da aleksandar vucic osvedoceni kriminalac, to sto on radi nema nikakve veze sa politikom, nego sa najgorom vrstom kriminalnih radnji, svaki pokusaj rasvetlavanja krivicnih dela on opstruira i otvoreno stiti pocinioce istih koristeci svoju moc koju je stekao kradjom glasova i manipulativnim radnjama na izborima manipulisuvi kupovino glasova preko raznoraznih davanja budzetskih sredstava, kao toboz pomoc, koje je klasicno krivicno delo koje se jedino moze kvalifikovati kao mito i korupcija a sve u cilju ostanka na vlasti koja mu omogucuje da zastiti kriminalce od krivicne odgovornosti, opstruisuci sudske procese poput Jovanjice tako sto je javno stigmatizovao Milenkovica i Mitica koji su raskrinkali kriminalno vrzino kolo a onda uklanjanje tuziteljki koje su istrazile koruptivne i kriminalne radnje u EPS-u koje su samo vrh ledenoh brega kriminalnog legla koje je zapatio kriminalni klan poznat kao SNS. Ovakvih radnji ima na stotine kojima licno on daje legitimitet.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.