Ministar Stefanović otvorio novu zgradu Policijske stanice u Negotinu

Savremen objekat koji može da zadovolji sve potrebe građana i policije

Ostavite komentar


  1. „Cilj nam je da građani osete boljitak, efikasnost i brzinu u postupanju policije… bla, bla, bleee…“ Građani i osećaju i vide boljitak, ali samo policije, vlasti i novih sns tajkuna. Građani vide efikasnost ministra policije i oca mu u pljačkanju ove jadare od Srbije. Građani vide i brzinu kojom, od ministra policije i ostalih iz vlasti, sani sebe ne hapse za najgoru devastaciju Srbije od kada je nastala. U poređenju sa Turskim ropstvom, jedina razlika je što će sadašnjim poturicama brže doći kraj i, verujem, doživotni kazamati.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.