Prazan Savski kej kod Ušća: Gde su završili splavovi i kakva im je sudbina?

Ostavite komentar


  1. Zbog splavova kod Sajma ne spavamo na Novom Beogradu već 20 godina. Ne može da se pusta tako glasna muzika, svako vece do 5 ujutru! Kako vam zakon to uopšte dozvoljava???

  2. Да будемо искрени, Сава је ових дана толико ниска да би се и преко кинеског зида видео Калемегдан са леве обсле Саве! А уосталим са највишег нивоа насипа (шеталишта) се увек види и десна обала Саве, а камоли Каленегдан!!

Ostavite komentar


Društvo

zaporožje nuklearna elektrana

Požar u Zaporožju zabrinuo svet: Da li je Srbija spremna u slučaju katastrofe?

Maja Eremić Savković iz Direktorata za radijacionu i nuklearnu bezbednost i sigurnost Srbije rekla je za RTS da u proteklih 48 sati nije došlo do povećanja nivoa radioaktivnosti u nuklearnoj elektrani u Zaporožju, Evropi i našoj zemlji. Svetska javnost smatra da nuklearke treba izmestiti iz ratnih dejstava, ističe Eremić Savkovićeva. Napominje da širom Srbije postoji preko 30 stanica za merenje radijacije i ukazuje na važnost tačnih i pravovremenih informacija.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.