„Most je napadnut“: Aktivisti pozivaju građane na skup u nedelju kako bi odbranili Savski most

Ostavite komentar


  1. O kakvim to kulturno-istorijskim i antifašističkim argumentima pričate, pa to je most koji je prinudno demotiran sa Tise i ponovo montiram na Savi od strane Nemaca, kada je naša vojska srušila Most Kralja Aleksandra, da bi ih sprečila (očigledno samo privremeno) da pređu Savu i uđu u Beograd. Gde je tu kultura, antifašizam i sl., a da ne govorima da osim prilično jadne upotrebne vrednosti, jer je u jako lošem stanju, taj most nema nikakvu ni istorijsku ni estetsku vrednost!

    Ne trošimo energiju na besmislene borbe, već se vratimo realnim, protiv Rio Tinta, za ekološku kontrolu eksploatacije Čukaru Peki, …, a ovaj most prepustimo istoriji i nadajmo se da ce stvarno izgraditi neki korisniji, sa više traka i obaveznom biciklističkom

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.