SBB: Inspekcija želi da zabrani popust korisnicima sa e-računom

Ostavite komentar


  1. Po nekom pravilu, iznos za e-racun se umanjuje, ali jedino SBB podigne cenu tarife i kaze da e-racun placa manje (stara cena).
    Al zato nigde ne najave, već pošalju uredno papirni račun. Mogućnost izbora kanala i plaćanja po količini odabranih je rezervisana samo za uređene države. A kod nas, gde se monopol skriva iza paravana lažnih vesti može samo ono što ti provajder „nudi“. Da ne pominjem da nemaju ni sve nacionalne radio stanice u svojoj „ponudi

  2. Istina je da su „papirne“ račune uvećali za 100 dinara, a „elektronske“ ostavili po staroj ceni. Zamena teza, nije im inspekcija zabranila popust, već povećanje iznosa na računima.

  3. TEROR SBB-a
    U našem dvorištu na Limanu 2 u Novom Sadu, kod Ravaničke ulice između zgrada br. 7 i 11, SBB je postavio agregat za proizvodnju struje, koji se uključuje svaki put kada dođe do iznenadnog prekida snadbevanja strujom od strane Eps-a. AGregat je ogroman i proizvodi nesnosnu buku, poput velikog traktora. Smešten je u čelični kavez, na betonskoj ploči od oko 10m2, tik između zgrda. Uprkos brojnim prijavama inspekcijskim službama, agregat se tu nalazi već nekoliko godina. Uvek to treba prijaviti nekoj drugoj inspkeciji i ispadne da niko nije nadležan, a ocigledno je da se postavljanje istog i njegovim bučnim radom krše naša prava. Verovatno Sbb ima zaštitu nekog lokalnog moćnika, ili je to posledica nemara i neznanja inspekcijskih službenika, ali u svakom slučaju mi građani počeli smo da se osećamo ugroženo, nemoćno i obespravljeno. Jednom prilikom agregat je bio uključen više časova tokom noći. Deca su se probudila i plakala od straha, dok smo pokušavali da ih smirimo. APELUJEM NA NADLEŽNE SLUŽBE DA SPREČE OAVAJ TEROR SBB-a NAD GRAĐANIMA NOVOG SADA.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.