SBB: Neprihvatljiv zahtev TV Prva i B92 da za distribuciju platimo 11 puta višu cenu

Za emitovanje programa umesto dosadašnjih 3,5 miliona evra godišnje, traže da SBB plati 38 miliona

Ostavite komentar


  1. Imam sbb al ako ih ukinu nece mi faliti, cak neznam ni dali bi primetila da nema tih kanala. Bolje da ih ni neemituju nego da povecaju mesecnu pretplatu zbog njih.

  2. To se ionako preskače.
    Skidajte tu pinkovu decu odmah!
    A možete i Pink da ukinete bez da se primeti.

  3. Zar to nije slican mehanizam koji je i UG pokusavala da primeni dok je imala sportski sadrzaj? Nesto mi se cini da ce od domacih kanala na kraju imati samo svoju produkciju.

  4. iskljucuj tu rezimsku propagandu .da zelimo da ih gledamo ne bi ni uzimali SBB i EON.

  5. Ok,realno niko to i ne gleda,ali zar nije normalno da SBB sad pita korisnike hocete manju pretplatu ili raskid ugovora? Ili su to vec predvideli malim slovima ugovora…

  6. Nikakva šteta što ih nećemo gledati. Pokušavaju na sve načine da smanje broj korisnika SBB ovog puta preko sporta. Ali i iskrena molba za SBB uradite nešto da i Vi privučete nove korisnike. Ovih dana su u naselju B.Jerković preplavili zgrade sa lecima i nalepnicama o.njihovim mts ponudama.

  7. Sbb kablovsku sam najviše uveo zbog sportskih kanala, tu sada možete da pratite bilijar, trke pasa i drugu slovenačku ligu, e sada ukidate i kanal koji je konačno počeo da prenosi i malo sporta B92, što se mene tiče tražiću raskid ugovora.

Ostavite komentar


Društvo

Policija i dalje koči istragu napada na novinara „Radara“ Vuka Cvijića 9

Policija i dalje koči istragu napada na novinara „Radara“ Vuka Cvijića

Više od mesec dana je prošlo od kada je direktor tabloida "Srpski telegraf" Milan Lađević, u Kosovskoj ulici u centru Beograda napao novinara nedeljnika Radar Vuka Cvijić, a istraga nije puno odmakla od početka. Prema saznanjima Nova.rs, Prvo osnovno javno tužilaštvu u Beogradu i dalje čeka da im policija dostavi sva tražena obaveštanja o slučaju, poput snimaka sa nadzornih kamera, zbog čega su Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) uputili čak i urgenciju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.