SBB: Nismo u obavezi da distribuiramo program Slobodne TV

Ostavite komentar


  1. ko to kaže ko to … da poslujete po zakunima ove države. Po kom zakonu i ko vam je dao to pravo da vaše kablove razvlačitr po ulicama i preko kolovoza kako vam odgovara. Kačite ih na stubuve javne rasvete kao da su vaši – ko vam je to omogućio. Pa nije ni čudo što pojedine televizije ne mogu da se emituju preko vas a nemog ili ne smeju ni preko drugih operatera…

  2. Znači SBB ima diskreciono pravo da odlučuje o distribuciji televizijskih kanala, ko može a ko ne!? Čemu onda dozvola REM-a.?! Ako je tako, to je važna činjenica koja govori o podeli uticaja između strane i državne kompanije gde nema prostora za treće i nezavisne od pomenute dve kompanije. Videćemo šta kaže privredni sud, ako je SBB u pravu i radi po Zakonu, onda će to biti zvaničan kraj priče o nezavisnim medijima.

  3. Kakva je to „televizija“ koja proizvodi svake NEDELJE po pet i po sati (u broju: 5,5 sati) sopstvene produkcije i koja sve to „kaci“ na Youtube? Barem da proizvode toliko emisija svaki DAN i da ih rotiraju u krugu, onda bi cela prica bila potpuno drugacija. Ali ovako se stise utisak, da se oni zale sto ih SBB nece dok ne traze zahtev na konkursu koji je planiran u Januaru, a to sto ih Telekom Srbija takodje ne stavlja u njihovoj ponudi, onda gospoda sa „Slobodne“ cute kao zaliveni! I nema sve ovo nikakve veze sa nezavisnim medijima, „dragi“ botovi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.