SBB: Odgovor građaninu Aleksandru Vučiću

Ostavite komentar


  1. Gradjanin Vučić je morao da iznajmi i lično plati poseban termin – oglas na TV za reklamiranje Suprnove!
    p.s. A šta on gleda, mene ne interesuje uopšte.

  2. To je neki neimformisani lik, slučajno ga anketirali ispred pijace. Kakva gnjida od „građanina“ tamo nekog koji ne utiče ni na šta u ovoj njegovoj jadnoj državi. Jedan gradjanin jedna država

  3. S obzirom na ponudu i cenu SBBa, a na kvalitet usluge i ja preporučujem Supernovu. Nije do Vučića, do vas je.

  4. Pokazali ste da ste licemerni i da Šolak voli da priča o slobodi medija, a da je istovremeno i sam ugrožava. A, svako ima pravo da misli šta želi, da preporuči koga hoće, pa i Vučić.

  5. Da li kao građanin ili kao predsednik, i Vučić ima pravo da kaže ono što misli. A, s druge strane, problem SBBa je što želi da eliminiše svaku tv koja nije u skladu sa njihovim „ukusom“ i što nema jednake cene i standarde za sve, a onda pokušava da se opravda na vrlo glup način.

  6. Svako može slobodno po svojoj volji da bira provajdera, pa i da raskine ugovor sa SBB ako se on ne pridržava istog. Za svoj novac mogu da gledam šta ja hoću a ne da mi Šolak odredjuje moju programsku šemu i ukida kanale samo zato jer mu se ne dopada istina.

  7. Bravo za tekst. Nazalost nalazimo se u prokletoj Srbiji koja je puna mrtvaca i ljudi koje ama bas nista ne zanima u zivotu!! Tuga!

  8. Ni ranije nisam gledala ova dva kanala tako da nije nikakva steta. I sigurno zbog njih necu menjati SBB.

  9. Prava prilika za SBB da raskanta i ostalu režimsku medijsku bagru, istinske izdajnike naše države. Vučić građanin?!? Čovek nije prošao pored građanina.

  10. Eto samo da kazem ta Supernova je uzas blagi,nekad nemamo po dva dana ni.kablovske ni interneta u centru grada, i to se obavezno desava jednom mesecno a uredno naplaciju punu cenu

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.