SBB: SOS kanal nije ugašen 1

Kompanija SBB danas je saopštila da SOS kanal nije ugašen na mreži ovog kablovskog operatora, na kojoj će se i dalje nalaziti, kao deo osnovnog paketa digitalne ponude, koju ima više od 65 odsto korisnika SBB.

Radi istinitog informisanja građana i poštovalaca sporta, SBB u dopisu predsedniku Udruženja sportskih novinara Srbije Predragu Milinkoviću ističe da veoma ceni „doprinos SOS kanala nacionalnom sportu i sportskoj kulturi u našoj zemlji“.

„SOS kanal nije ugašen, naprotiv i dalje će se nalaziti u našoj mreži“, navodi se u dopisu i precizira da je SOS kanal deo osnovnog paketa digitalne ponude, koju ima više od 65 odsto SBB korisnika.

„Podsećamo, svi koji nemaju digitalnu televiziju imaju mogućnost da se besplatno digitalizuju i gledaju i do 100 kanala više“, dodaje se u dopisu i naglašava da je, pored toga, SOS kanal dostupan i preko SBB servisa D3GO i D3i.

To SOS kanal čini dostupnijim još većem broju korisnika, koji naše kanale gledaju preko interneta ili svojih mobilnih uređaja, objašnjava SBB.

Kompanija SBB posvećena je razvoju digitalnih servisa i poziciju na kojoj se nalazio SOS kanal u osnovnoj ponudi iskoristićemo za njihovo dalje unapređenje, najavljuje se u dopisu.

To će našim sadašnjim i budućim korisnicima omogućiti još bolje korisničko iskustvo, predviđa SBB i SOS kanalu želi da nastavi da bude promoter domaćeg i amaterskog sporta, u čemu ima podršku ove kablovske mreže. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari