SBB: SOS kanal nije ugašen

Ostavite komentar


  1. Moram da komentarišem ovu netačnu izjavu SBB-a. Iz osnovne ponude, koja se mesečno plaća 1245 rsd izbačen je SOS kanal, kao i veliki broj drugih kanala zadnjih godina. Nije moguća besplatna digitalizacija kod SBB-a, mora se potpisati ugovor na 2 godine i još platiti dodatni paket Sport Klub HD. Čak i onda, SOS kanal kao i većinu drugih nećete imati na sva 3 dozvoljena tv aparata. Za svaki dodatni tv morate platiti priključnu taksu 1900-4900 rsd, zavisno od tipa d.prijemnika. Servis D3 GO često ne radi dobro, a da li neko želi na tabletu ili mobilnom da gleda utakmicu pitanje je. Poznajem nekoliko osoba koje su SBB korisnici, a nemaju digitalnu televiziju, zbog nezadovoljstva ponašanjem SBB-a prema korisnicima. Da imamo mogućnost izbora između bar tri provajdera, odnos prema korisnicima bio bi svakako bolji. Pozdrav

  2. @Mila
    Vi se onda prebacite kod mts-a, pa cete spoznati sta je NEMAR prema korisnicima. Ne ponovilo se.

  3. Mts je bolji za neke stvari i svi kanali su digitalni a ne 1245 dinara za analogne koje nece da ukinu a nemaju svrhu vise. A od pocetka to rade sa prevarama. Sbb ima bolji net i nista vise.

  4. A za digitalnu televiziju 2000 za uredjaj i plus mesecna renta od 300din, koliko su alavi na pare nije normalno

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.