SBB: Tužićemo Telekom zbog nezakonitog pritiska na naše korisnike

Ostavite komentar


  1. Dešava se ono što se znalo: „Telekom“ da bi isplatio kupovinu prava prenosa „Premijer lige“ po enormno visokoj ceni od sto miliona Evra, mora imati najmanje oko pet miliona pretplatnika, samo za pokriće tih sto miliona. A gde su troškovi za ostale kanale, plate zaposlenih itd…

  2. svakako bi trebali i B92 da tuže koji su bezočno, sramno, neetički potpaljivali i savetovali korisnike SBB kako mogu da raskinu ugovor sa SBbB-om.

  3. Ajd da i to vidimo već jednom. Mislim da su sve to priče u prazno. Nikad nećete tužiti telekom. Ko se hvali tajj nikada to ne uradi. Oni što ćute su uvek bili ti koji ispune to što zamisle.

  4. Pa dobro su se setili. Ovo maltretiranje građana, od strane Telekomovih „jehovinih svedoka“, nije počelo sad, ono traje već godinu dana minimum !!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.