Sedlarević: Svima omogućiti da imaju decu kao partnerka premijerke Brnabić

Ostavite komentar


  1. Ne znamo ko je njoj to omogucio i kako se to omogucava? Verovatno se ide u in ostranstvo i plati neki iznos. Ne znamo koliko.

  2. Slažem se sa ovim. Veštačka oplodnja uvek i za svakoga. Bajagi borba protiv bele kuge a ovamo mora da si udata da rodiš dete. Imam dobre prijateljice koje su same u 40 i bile bi fer kandidati.

    1. Sigurno. Trebalo bi i pedofilima omoguciti isto. Oni nisu krivi sto su takvi, a i dobro je za prirodni prirastaj? Prava ljubav uvek pobedjuje.

  3. Milici želim još dece,samo ne znam u kom svojstvu se oglašava Kabinet Premijera ili premijerke?

  4. Za dete je najbolje da odrasta unutar porodice i to višečlane kako bi se od malena socijalizovalo i naučilo na hijerarhijum, red, poštovanjem pomaganje itd. Problem je što su ljudi sebični pa ni ne mogu da žive jedno sa drugim. Eto, kao što neko navede u komentaru, drugarice joj imaju 40 godina, same su i odlični kandidati. Za šta? Sa 40 da rodiš? Imaćeš 60 godina kada ti dete bude imalo 20. Što stariji roditelji to gore dete (u proseku).

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.