Ovogodišnje igre počeće gala koncertom Eme Šaplin, 30. avgusta, a svakog narednog dana biće ponuđen bogat kulturni program. Sportski deo manifestacije na hipodromu počeće u petak 5. septembra izložbom konja. U subotu je polufinalno takmičenje, a u nedelju finale – rekao je Saša Valjarević, predsednik Organizacionog odbora 45.

Ovogodišnje igre počeće gala koncertom Eme Šaplin, 30. avgusta, a svakog narednog dana biće ponuđen bogat kulturni program. Sportski deo manifestacije na hipodromu počeće u petak 5. septembra izložbom konja. U subotu je polufinalno takmičenje, a u nedelju finale – rekao je Saša Valjarević, predsednik Organizacionog odbora 45. ljubičevskih konjičkih igara i gradonačelnik Požarevca.
Radiša Jotić, predsednik Komisije za konjički sport i direktor Konjičkog društva Knez Mihailo, najavio je na jučerašnjoj konferenciji za štampu u Media centru, da će se subotnji sportski program sastojati od četiri kasačke trke i tri galopske i drugih atraktivnih takmičenja kao što je ljubičevski višeboj. Prema njegovim rečima, u subotu će biti uvedena i nova galopska trka „Hendikep III“, a kao najzanimljiviju u nedelju izdvaja „Kup Ljubičeva“.
– Do sada je potvrđeno da ćemo imati goste iz Bugarske, a očekujemo da će biti i učesnika iz Hrvatske i Slovenije – rekao je Jotić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari