Šef Misije OEBS-a: Mora se okončati nekažnjivost za zločine nad novinarima u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Ma ko tebe šta pita šta da se radi i Srbija će da se pita za svoj narod i tačka.

  2. Slažem se apsolutno. Jel to misli da se kazne oni koji su ubili novinare u zgradi RTS-A za vreme bombardovanja.

  3. Niko ne brani tužilaštvu i sudstvu da rade svoj posao a vas neka je sramota jer brinete o novinarima a niste još kaznili NATO zlikovce koji su pobili tolike civile u Srbiji.

  4. nema uslova za izbore. Kada te neprekidno blate sa svih TV koje pokrivaju celi teritoriju i svih 7 miliona gradjana, a ne mozes da odgovoris ni repliciras ni 1 sekund, onda NEMA USLOVA.

  5. Da li su novinari obavezni da pišu istinu ili su i za laži i pljuvanje zaštićeni kao svete krave.

  6. Ma kako da ne. Laju o svojoj zemlji i pričaju najveće gadosti i onda su oni „žrtve“.

  7. Ti iz OEBS-a možeš da odlepršas tamo gde si i bio. Oni su jadne nevine „žrtve“ ali malo sutra koje su izgovotile najstrašnije reči o Srbiji.

  8. Pljuješ po zemlji koja te hlebom hrani i očekuješ da te neko tapše po ramenu. E,toga neće biti.

  9. Verovatno misli na one koji su na platnom spisku njihovih raznih organizacija i koji se utrkuju u pljuvanju kako drzave tako i sospvenog naroda…….
    Samo tako pa se posle cudite sto 2 miliona i kusur glasa za SNS

  10. Bili opet da kukumavce kod ovih demokrate kad su im lolege ubijane nisu nista kukumavcili bilo dobro je samo da nisam ja koji oebs i istala boranija njih mi ne zanimamo samo misle kako da nas ponize zajedno sa ovim macama koje mjauce kako im oni kazu.

  11. Pa juce u maloj krsnoj pred kamerama se opet desio napad na novinara n1 i nikom nista a digla se frka oko ono dvoje sakupljaca glasova o nasilju gdese na snimku nevidi nikakav napad mafijaska drzava nista drugo

Ostavite komentar


Društvo

Kako se institucije ophode kada se preti novinarima, a kako kada su meta funkcioneri? 10

Kako se institucije ophode kada se preti novinarima, a kako kada su meta funkcioneri?

Umesto epiloga ili ubrzanijeg razvoja sudskog postupka u slučaju ugrožavanja bezbednosti novinarki Ani Lalić i njenoj porodici, osumnjičeni se nije pojavio na poslednjem pretresu u Višem sudu u Beogradu - jer je pre više od mesec dana pobegao iz kućnog pritvora. Ni kada su drugi slučajevi napada i pretnji u pitanju situacija nije mnogo bolja, osim kada se na meti nađu državni funkcioneri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.