Šef smene u policiji prvi osumnjičeni za Savamalu

Ostavite komentar


  1. Klupko je pocelo polako da se odmotava, red je da se zavrsi istraga za Savamalu

  2. На крају ће бити крив произвођач маски,које су носили ови нељуди у српској Кристалној Ноћи на Савамали.Тај произвођач ће остати анонимно лице негде у белом свету на сличним кординатама где је и Абу-Даби.Истрага ће се "наставити" после нових ванредно-ванредних парламентарних избора у Пашалуку на води!!!

  3. Dragane, neće biti osumnjičeni samo taj policajac i proizvođač fantomki, nego i proizvođači buldozera i bagera. Što se policajca tiče, svašta se može očekivati od ovih kadija i njihovih nalogodavaca. Fantomi i bageristi će se sigurno odazvati sami, čim ovi budu smislili neko novo rušenje u ime srpskog spasenja. Valjda smo toliko apsolvirali.

  4. Nadam se iskreno da ce se slucaj vezan za Savamalu na kraju uspesno resiti.

  5. Istina uvek izadje na videlo, vazno je da se slucaj Savamala polako razresava i da ima naznaka za uspesno dalje sprovodjenje i istragu.

Ostavite komentar


Društvo

Zavod za javno zdravlje: Hrana u studentskom domu "4. april" ispravna, kod jedne radnice potvrđeno prisustvo bakterije 10

Zavod za javno zdravlje: Hrana u studentskom domu „4. april“ ispravna, kod jedne radnice potvrđeno prisustvo bakterije

Laboratorijske analize koje je Gradski zavod za javno zdravlje Beograd uradio u studentskom restoranu "4. april" na Voždovcu, nakon što se 10 studenata koji su se hranili u menzi javilo Studentskoj poliklinici usled stomačnih tegoba, pokazale su da su ispitani uzorci hrane ispravni, ali je u brisu grla kuhinjske radnice utvrđeno prisustvo bakterije (Staphylococcus aureus MRSA), kao i da dva brisa radnih površina ne odgovaraju preporučenim mikrobiološkim kriterijumima, stoji u odgovoru za N1.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.