Sekretar u Ministarstvu građevine saslušan, negirao optužbe

Ostavite komentar


  1. Sada da se saslusaju svi koji su ucestvovali kod rekonstrukcije mosta Gazela, Trga republike, Obilicev venac, ulica Kneza Mihajla, Skadarska ulica, 27. marta i Kraljice Marije …. i dr. ili ce se dokumentacija sa imenima ucesnika u koruptivnim aktivnostima pojaviti kao kod Vikiliksa.

  2. Sada kad znam ko je odgovoran za stajalište Krnjača koje nikome ne služi lično optužujem nadležne da su odgovorni za promašenu investiciju. To stajalište trebalo je biti između mostova puteva za Borču i Pančevo. Napominjen i da su stepenice postavljene na pogrešnoj strani , pa i u vezi tih trba pokrenuti postupak.

  3. Predsednice sve ovo sto tvoji ljui u tvoje ime rade jednako je onome sto je ustasa ucinio tvom dedi, znaci RADIS ZLOCIN. U tvoje ime Sandra Pantelic nacelnica gradske uprave je osekla mnoge postene i strucne zaposlene, sta mislis sta ce se desiti – USTANAK. Imas 3 dana i procesuiraj i HAPSI svoje sns lopeve u gradskoj upravi Beograda ili mi uzimamo PRAVDU U SVOJE RUKE. Dokemntacija je sklonjena na sigurno i PLAKACES kao u EU zgradi kada vidis koliko i sta ZNAMO jer mi smo mocni i jaki kada smo te izdrazali sve ovo vreme. DOSTA SI KLAO PO BEOGRADU mali od Cipulica, ODLAZI ili ces zazaliti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.