Seksistički ispad direktora TO Novi Bečej u razgovoru sa predsednikom Srbije

Rekao Vučiću da se mađarski najbolje uči spavanjem sa Mađaricom

Ostavite komentar


  1. jel moze neko da kaze do kada cemo morati da slusamo morone kao neka faktore u ovoj nikada bednijoj srbiji?

    1. Dean:Šta sve slušamo od Sergeja Trifunovića i Boška Obradovića, ovo i nije toliko strašno.

  2. Najgori su ovakvi ljudi. Oni najpre unište one za koje smatraju da im pomažu. Sirovi, neobrazovani, primitivni, nesvesni štete koju prave svojim tupoglavim komentarima, uz sve to, smatrajući da na taj način pokazuju svoju pamet i superiornost?! Ja razumem uličare i njihove uličarske komentare, koje ozbiljan čovek ne uzima ozbiljno ali, čovek na takvom poslu, morao bi da ima, barem, trunku odgovornosti, kao i da vodi računa o onome što govori. Ipak, nije više na ulici.

    1. O čemu pričaš zorane, pa to je kadar i aparatčik verovatno sličan onima koje su SNoSovci postavili nakon otimanja vlasti po Srbiji. Bahat i ozlojeđen što je tolike godine bio zapostavljen od vlasne familije a toliko je zdušno pomagao na njihovoj stvari, kao što to zdušno rade i stotine botova na sajtu danasa i TV N1 na primer. Sada je konačno došlo njegovih 5 minuta i još mu došao vrhovnik u posetu pa reče sebi ajde da izjavim nešto pametno.

      1. Ovaj je uvek bio takav. A bio je na vlasti (blizak vlasti) i pre nastanka SNS-a. Ali, barem je pismen. Da samo vidite ostale iz SNS-a u Novom Bečeju: mislim da su funkcionalno nepismeni. Šteta. To je bio lep gradić, a sada je oronulo selo.

      2. Neverovatno koliko ste u pravu a cak ni ne poznajete čoveka .Ja ga nažalost poznajem

  3. Ja sam Magyar, naucio sam Srbski spavajuci iskljucivo sa Srbkinjama.(Koji je ovaj idiot omalovazava zene, i vredja po nacionalnoj osnovi.Pravi radikal ljubi ga Pasztor sto gå podrzavam…!!

    1. Prešao je u SNS iz LDP-a. Ima neku srednju školu. Radio je u biblioteci, bio glumac, sada se bavi „projektima“… Bezveze je lik. Preostalim 8000 Novobečejaca je valjda dobar – glasaju za njega. Ostalih 9000 je pobeglo od takvih.

    2. Ja sam član SNS i sramota me je dokle je dogurala ova već sad privatna stranka jedne osobe koji se okružio gorims od najgorih da bi bio,, lider,,. Izvini prijatelju u ime svih poštenih članova..

  4. Klasičan kadar Sektaške Nazadne Stranke. Zar je neko očekivao nivo inteligencije paramecijuma? Pa ne može preko noći… Tek su amebe. Evoluiraće za kojih 1000000 godina do inteligentnih bića…

    1. Prekinite da se „gadjate“ terminima „fašista, nacista, rasista“, koji ovih dana prosto „pršte“ sa svih strana. Ovaj gospodin je običan primitivac, koji ne može da shvati glupost i štetnost svoje izgovorene reči. Kakav fašizam?! Pridajete mu važnost. On nema ideologiju, nema naciju niti državu. On je na nečijem „koritu“ i bori se za što bolje mesto na tom „koritu“. Juče su čelnici SNS-a, istim terminom, celoga dana „čašćavali“ gospodina Obradovića, takodje, nesvesni da će se ovoj državi i narodu, sutradan, taj „epitet“ vratiti kao bumerang.

  5. Verujem da čovek nije imao lošu nameru, možda je samo preterao u želji da se našali.

    1. Neco, srculence, u svakoj sali ima i malo sale. Zamisli kada bi neko na pitanje kako najlakse sagledati kakvi su odnosi u tvojoj porodici odgovorio, pa tako sto spavas sa svim zenama u njoj. Eto, sala…

  6. Za razliku od svog predsednika koji stalno laže, ovaj čovek je rekao istinu jer je citirao ono što narod govori- da se tuđi jezik najbolje uči u krevetu. Valjda da pojasni, jer se radilo o mađarskom jeziku, kao primer je naveo učenje sa Mađaricom. Više bi udovoljio homićima u Srbiji, pa i onima koji sede u Vladi, da je rekao „da se mađarski jezik najbolje uči u krevetu sa MAĐARICOM i MAĐAREM“! Onda se, verovatno, ne bi digla dernjava oko „učenja“!

  7. OVO JE VELIKI SKANDAL TREBA DA REAGUJE SVM-PASTOR. OVO NIJE SKANADAL SAŠE DUJINA VEĆ PREDSEDNIKA SRBIJE KOJI SE PRAVI DA NIJE ČUO.A KAKO BI REAGOVAO DA NEKO SPOMENE NJEGOVU MILICU

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.