Selaković: Sudovi će raditi smanjenim kapacitetima zbog vanrednog stanja

Ostavite komentar


  1. Cekaj bre, zar o vanrednom rezimu rada sudova ne treba da nas obavesti Nela Kuburovic. Da li to Selakovic hoce da nam kaze kako on ima paralelnu moc nad pravosudjem, posto izdaje naredbe i objasnjava kako ce sudovi raditi?
    Necuveno, koliko je sve ispalo iz koloseka, u ovih poslednjih 6-7 godina.

    1. Gramatika neka, nesto?
      Sta se tebe tice ko izvestava, radis u sudu pa te pogadja?

    2. Da je Nela dala saopštenje rekao bi zašto ona kad je trudna. Me može nam se ugoditi.

  2. Ionako po nalogu vučićevog režima namerno ostavljaju predmete da zastare, a sad će dodatno da unište ljude!
    Banda!!!!

    1. Seljakovic je u pravu u sudovima se covek zarazi cim udje a rado bi i platimo samo da izadje ali toliko ga slude da mucenik izlaz nema sanse da potrefi.

  3. Dobro jutro Kolumbo !
    Izvini da nisi možda ti ponovo ministar pravosuđa?
    E pa moj večiti asistentu,stvari izgledaju ovako: Sudovi su i do sada radili samo onoliko koliko ih „vreme gura“,a sudije su palćene i preplaćene za posao koji ne rade.
    Ustavni sud zaseda kada im se prohte,a u proseku imaju 1,1 sednicu mesečno,pa zato i kasne više od pola decenije u pojedinim predmetima. O platama sudija Ustavnog nebih,jer mi se sloši istog momenta,a tek o neradu u Osnovnim i Višim sudovima,to je priča za sebe.
    U Srbiji je pravosuđe bilo i ostalo najjači trgovinski lanac.

  4. U opstinskom sudu u Kragujevcu nema ni sapun za ruke a kamoli sredstva za dezinfekciju. Kada je vanredno šta je samo se rade hitne predmete pritvori i privremene mete, kroz sud dnevno je velika cirkulacija. Strasnooooo

  5. Sudovi su nezavisni ali i advokati su deo sudstva pa se slusaju i dopunjuju u zajednickom krimi radu dogovaraju koju ce i kako stranku da pokradu trude se da SVE opljackano legalno i po zakonu bude strpano u banku a daju po malo I za omiljenu im pol. stranku pa svi zajedno odu na zurku i igranku do zore pa gradjani mogu samo da im zavide il zagule macore trece nema.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.