Selaković: U prethodnih godinu dana za 60 odsto povećan broj registrovanih boraca

Ostavite komentar


  1. Iz kojih ratova su ti borci? Koliko mi je poznato Srbija nije bila ni u kakvom ratu. Ili se varam?
    Da li se to registruje neka paravojska?

  2. Za 10 godina bice ih 200.000 Selakovicu, mi se ne kopcamo na ledjima, nisu to borci, to su sigurni glasovi i botovi, a poneki i ispomoc u kriminalnim grupama.

  3. Koliko ima popusanih inženjera? Mislim da je to bitnije jer njih izvozimo. Ratne veterane neće niko osim generala. Oni su za partije uvek dobrodošli, posebno ako u cv imaju Hag.

  4. Jadni ljudi,izginuli,borili se,a mi pogubismo sve ratove od devedesetih
    pa nadalje.Nije baš da treba da se hvališ,
    zna se zašto to radite,namičete glasove
    na sve moguće i nemoguće načine.

  5. С обзиром да сам ја борац Прве категорије и регистрован сам в 2 године, нека ми наброји само једну привилегију коју имам, осим права да плаћам годишњу чланарину.

  6. Svaky vlast treba da se brine o borcima i invalidima rata.Ako neko polituzeje ove osetljive teme,neka ide njemu na dusu!Vidim ovde pojedine seronje sta pisu!Gde smo se borili i kako.Licno sam bio pripadnik 549 mtbr Prizren i borac sam 1 kategorije!Odlikovani ratni veteran!Jedina brigada na svetu koja je prezivela bombardovanje strateskom avijacijom!E toliko…

  7. е мој скакачу,број бораца ’90-´99 je непромењљив,а погодности које имамо су … да не помињем. борац „прве категорије“.

  8. Čuj povećan broj registrovanih boraca…ma gde bre pare. Gde su ratne dnevnice,borački dodaci, nacionalne penzije.Napravilu ste zakon o borcima po kome imaju pravo samo da umru.

  9. Moj suprug je bio u ratu 1992 ,1999 godine
    Ukupno 9 meseci i 4 dana. Toliko je cekao ovo priznanje drzave,na zalost, nije docekao.,,

  10. Pa sta imam ja od toga sto sam „registrovani borac“???Da nemam mozda neke povoljnosti za kupovinu,prevoz,lecenje..ili ste se sada pred izbore svi uhvatili penzionera kao pijan plota?A da ne spominjem da nam nisu isplacene ratne dnevnice.I zato je bolje da cutite,nemate cime da se hvalite…

Ostavite komentar


Društvo

Protest u Negotinu protiv litijuma 10

Protest u Negotinu protiv litijuma

U Negotinu je večeras oko 19 sati počeo protest građana zbog gradske deponije, koja je samo ove godine gorela šest puta, a kako navode, pridružuju se i borbi protiv iskopavanja litijuma u Zapadnoj Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.