Selaković vrši pritisak na medije

Generalni sekretar predsednika Srbije kritikovao izveštavanje RTS-a o protestima opozicije i obeležavanju godišnjice ubistva Olivera Ivanovića

Ostavite komentar


  1. Aleksandre,
    Ovaj je prvi iz plejade ljigavaca koje treba da najuriš.Neznam dali vidiš to,ali se sa strane vidi i te kako.Bezličan i bezvredan šlihter koji je samo teret i ništa više.Ako sada to ne vidiš,videćeš jednog dana kada budeš podvukao crtu i svodio račune. Verovatno bi se sada i Tadić odrekaomnogih,ali nažalost prođe voz.

  2. Baš ga briga, kad ne bude funkcioner, vratiće se na pravni fakultet, kao asistent. A nove vlasti će ga zaboraviti. Vrana vrani oči ne vadi.

    1. Ma nemoj da demagogijom da se bavite, LUSTRACIJA bice prva na dnevnom redu nakon „skidanja“ fasizma u Srbiji, zivi bili pa videli, dva puta se ne gresi vise.

      1. Ma koja covece lustracija, kasno je za to, isuvise kasno.. ne bi bilo dva i po coveka, od ovih sto nisu rasterani po svetu, da nemaju veze sa sluzbom…

      2. Naravno. Za decu. Kome to nije jasno, nek brzo ide i kod očnog, i kod psihologa.
        Kakva krpa od Selakovića da kroji kape pobednicima svakog elitnog svetskog takmičenja !?
        On da govori šta će da radi TV koju mi plaćamo !?

  3. Ja neznam sta je vama to se vidi iz aviona da vucic kontrolise rts jer znam kakva je bila televizija prije nekoliko godina a kakvi su danas..

  4. Vučić ima svoj „javni servis“ PINK, a napujdao je ovog SELJAKOVIĆA da napadne RTS kako bi opravdao plaćanje PINK-ovih svinjarija iz budžeta!

  5. Srpski Medvedev, za srpskog Putina.

    Dovoljno obrazovan da nosi odelo i deluje stručno, dovoljno bezobrazan da sledi vođu (koji je i sam uređivao sferu informisanja), dovoljno neeksponiran da bude budući kandidat koji nije dosadio i bogu i narodu i dovoljno (rekao bih čak maksimalno) neharizmatičan da ne bi mogao da ugrozi svog mentora.

    S druge strane dovoljno neobrazovan i zelen za ministra pravde, dovoljno nemoralan za ovakve nastupe.

    Suštinski, idealan AV kadar…

    1. Слабо се РТС сећа 5. октобра неке давне године. Једна ласта не чини пролеће, нити један сувопарни извештај чини прави јавни сервис.

  6. Ovaj cirkus sa Putinom je izdaja države, išli ste svi iza Putina kao njegovi vazali sram vas bilo, pretite narodu transparentima 2 od 300 miliona ili bolje rečeno pretite Rusima.

  7. U ovoj zemlji i advokatski pripravnici mogu da budu ministri. Zato smo tu gde smo. Mladi i pametni odoše a ostadoše ovi sa kupljenim diplomama. Z Svi u protest za bolju Srbiju i da se ovakvo zlo više nikada ne ponovi.

  8. Moram da priznam da mi N. Selaković deluje civilizovano pa i obrazovano u odnosu na ostale pripadnike vlasti, izvršioce volje Aleksandra Vučića. Po neki put čovek njega može da sluša kada govori, jer u tim trenucima odaje utisak intelektualca i čoveka koga ja mogu da zamslim kao nastavnika na fakultetu koji radi sa studentima. Zato mi nije jasno šta mu trebaju sva ova blamiranja sa ostalima koji mu nisu dorasli ni u čemu. Na početku ovog članka stoji da je on rekao „da je na RTS-u samo zbog poštovanja prema predsedniku Srbije i Rusije AV i VP“. Mogu da očekujem da to mogu da kažu neki drugi (Rističević, Martinović, Atlagić, Orlić …) ali ne i on jer mi to ne ide sa njime i njegovim intelektualnim vrednostima. Još uvek poštovani Selakoviću, valjda si na RTS-u pre svega zbog poštovanja gledaoca te televizije a ne zbog dva predsednika. Prosto verujem da i ti misliš isto ovako i da ćeš se nekada kajati onoga što sada radiš i što govoriš Tebi pripada profesorska katedra a u politici da budeš predvodnik, a ne da služiš i da se ulizuješ nekom mnogo manje vrednom od tebe. Uvidećeš ti to ali biće kasno, a život brzo prolazi.

    1. A čime je to on zaslužio profesorsku katedru? Osim što je bio „miljenik“ Olivera Antića. Neverovatno je koliko je moćni gej lobi okupirao vlast u ovoj zemlji.

    2. Ha, kako jedna gramatička greška može da u osnovi iskaže tačan smisao: kaže profa u penziji: „valjda si na RTS-u pre svega zbog poštovanja gledaoca te televizije“. Tačno tako: ne zbog poštovanja gladaLAca, nego baš tako, onog jednog gledaOca sa devet ekrana u spavaćoj sobi!

  9. Oduvek je u despotijama bilo pravilo da čauš mora da u javnosti bude još osorniji i još drskiji nego njegov Gazda.
    Pazi molim te, on bi mogao da više ne dolazi na RTS! Bože, bože, kakav gubitak bi to bio za nas! Ma, kamo lepe sreće ni da se više nigde u javnosti ne pojavljuje, samo se blamira!

  10. Ubi nas ova ‘neformalna društvena grupa’ sa Pravnog. Od Miloševiča,Koštunice pa na dalje… do Selakovića.

  11. Očekivanje da siroti Bujošević reaguje na bilo šta je isto kao kad biste od dvorskog paža tražili da opali šamar Henriju VIII. I za to vam ne treba da znate ono što mi koji radimo u Javnom servisu znamo, tehnologiju koja je dovela do toga da Upravni odbor koji je već bio OBJAVIO da nikoga od kandidata neće izabrati jer niko ne zadovoljava, ipak na tom finalnom glasanju za kandidate ipak izglasa, rezultatom 6:3, mučenog Bujoševića. Dakle, da ne okollišamo: aktuelni direktor-penzioner kome se sad na kašičicu od po 6 meseci pušta kiseonik tek da ne crkne je nameštenik A. Vučića, poslušnik i slugeranja najgore vrste, za koga je vazelinski Tijanić gromada nezavisnosti i integriteta. Sve kritike RTS-a od strane klike na vlasti su samo dogovorena farsa kojom se kupuje naklonost retardiranog Zapada i uverava ga se kako Srbija ima slobodne medije jer je, eto, na čelu Javnog servisa tobože opozicioni direktor. Ta priča može da prođe kod briselskih tehnokrata nalivenih viskijem i podmazanih evro lubrikantom. Bojim se da je negde već spremljena baklja koja će ponovo potpaliti moju kuću (RTS) jer situacija sa otuđenom vlašću koja vređa narod i funkcijom RTS-a u celoj toj farsi već opasno liči na već viđen period druge polovine devedesetih. Šta će istorija jednog dana reći o nama koji smo, dvaput u jednoj generaciji, morali da spaljujemo sopstveni Javni servis?

  12. Volela bih da odredjene strukture u zemlji detaljhno provere licnu i malo siru imovinu,sto pokretnu ,sto nepokretnu,samo od dolaska (S.Nazadne.S) I da to procitaju u nekom od narednih protesta u BG.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.