Senad Hadžifejzović: Neugodan propitivač

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Svako ko je gledao Senadove emisije koje imaju veze sa Srbijom ili Srbima zna da je isti daleko od objektivnosti i pristrasnosti.

    1. Adlucite se da li je covek „daleko od onjektivnosti“ ili je „daleko od pristrasnosti“? Jedno drugo pobija! Jao ko sve ne pise komentare a ne zna ni osnovno gradivo iz skole!

  2. Milomir Maric je bio i ostao faca i novinar za primer i covek za primer!

    1. Možda je Milomir Marić nekada bio novinar dostojan tog imena. Ali ovo što danas radi Milomir Marić na Srećnoj TV ima veze sa novinarstvom koliko i sa nuklearnom fizikom!

  3. Ma neka ne glumi ludilo! Vučić im je doneo vakcine, mogu samo da mu budu zahvalni!

  4. Ja sam stekla utisak da Senad zapravo simpatiše Vučića, a ovaj put je svojim stilom i dvosmislenim metaforama morao da zadovolji širi auditorijum.

  5. Ja zaista ne mogu da verujem. Veličati nekoga samo iz razloga jer je pitanjima provocirao je krajnje neprimereno.

  6. Nije neugodan već je nevaspitan!
    Dođe ti gost u kuću i donese medikamente koji će spasiti živote tvojih sunarodnika, a ti ga provociras…
    To je elementarna mekultura!!

    1. A ti to, rode, @Hana, u ime svih botova: kad ti dâ sendvic, zaboravis sve, pa i na obraz i pozive (i ucestvovanje) na ratne zlocine.
      Vakcina za zdravlje, ali to ne moze da obrise „100 „balija“ za jednog Srbina“.

      1. Inteligentan, elokventan i moderan novinar. A iz pojedinih prizemnih komentara vidi se da je kiselo grozdje.

      2. Zasto mislite da predsednik zeli nesto da ‘obrise’?Zasto vec jednom ne pocnete da razmisljate drugacije.Covek je odneo vakcine koje su njima potrebne.Zasto svaki predsednikov gest smatrate nekakvom zaverom.Hocemo li se opametiti?Hocemo li se mrzeti do kraja sveta?Volite se ljudi i ako mozete oprostite,jer ‘dusa je sklona zlu’.

  7. Kad je neko iskren i bez laži odgovara ne postoji neugodan voditelj, Vučić nema šta da krije tako da nema neprijatnih pitanja za njega

  8. Safeta od moje reakcije na „vrsnog“ propitivaca tj suprotnog misljenja vidim nema nista. Cak sam u svojim tekstovima sirio duh toleracije prema gradu ,prema muslimanima mojih vrednosti nevinih u klanici politicara. Ali nisam mogao pohvaliti imstruisani medijski servis u kome se nadmetala lazna elita spasioca Bosne od Srbije.U tome je Senad Hadzifejzovic bio bodljikav kao korona …A kad citam danas moj stav prema rezimu u Srbiji je jasan.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.