Senat Univerziteta u Beogradu: Od 1. juna fakulteti će plaćati račune samo u iznosima koje im država uplati

Ostavite komentar


  1. Plate profesora na Pravnom, Ekonomskom, FON i Fakultetu bezbednosti su po 3000-4000 evra. Većina profesora na Medicinskom fakultetu radi još na nekoliko mesta, a ovi sa Rudarskog i kao savetnici Rio Tinta.

  2. Овде се најмање прича о платама.Нема новца за одржавање.За поправке,грејање,текуће потребе.Држава не даје оно што треба да даје.А хоће да наша деца која студирају остану у својој земљи.Где да остану кад се државни факултети распадају.

  3. Drzavni fakulteti su sami sebi iskopali raku, sa losom selekcijom ljudi i nepotizmom. Mislili su da ce vecito biti zasticeni kao beli medvedi.
    Izvolite gospodo kljuc u bravu, zatvorite fakultete, ako ne mozete da placate racune i na trziste rada. Mladji i tako pokazuju sve manje interesovanja za obrazovanje i rad, jer im je mozak „sprzen“ kratkim internet sadrzajima, a radne navike ravne nuli. A i zasto da se muce, ako nemaju vezu ili pare?! Sramota je kako su fakulteti degradirani spustanjem kriterijuma i hiperprodukcijom doktorata! I jos hocete da vam se placaju troskovi za takvo ponasanje!
    Treba vas jednostavno skinuti sa budzeta!

  4. Шта ће актуелној власти школовани и паметни људи.Довољно је да купе диплому и функционери.Само тако,власт заборавила Доситеја Обрадовића

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.