Senat Univerziteta u Beogradu poništio diplomu doktora nauka Siniši Malom

Ostavite komentar


  1. Pomislio bi čovek da ovaj ima 24 doktorata – svakog meseca u poslednje dve godine poništavaju mu po jedan.

  2. Hvala časnim profesorima srpske pameti. To je presuda svima koji podržavaju i saučestvuju u uništavanju Srbije i budućnosti njenih građana. E to je pravi duh ovog kvantitativno malog, ali duhovno nebeskog naroda. Nemanjićki i Karađorđeviski. Bogovski naklon.

  3. Pa naravno treba poništiti doktorat svakome ko je nelegalno došao do nje, Siniši Malom, Stefanoviću, treba ispitati i diplomu ambasadoru u Americi Đuričiću, pošto nije mogao da pravni fakultet završi na državnom fakultetu, već je to kasnije uradio na privatnom fakultetu.

  4. Mislite i da su ovi u senati univerziteta bolji kao i profesori na fakultetima. Sve je to resavska skola. Vrlo mali broj doktora nauka imaju svoj rad. Toliko doktoro nauka, a Srbija jedna od najzaostalijih zamalja u Evropi u svim poljima naucne delatnosti.Dokle da se vise lazemo????

  5. A gde je odgovornost mentora, članova komisije zaocenu, nastavno- naučnog veča, pa i FON-a koji su odobrili disertaciju. Nije li ovo veliki šamar ovom fakultetu?

  6. Treba ukinuti sve privatne fakultete ako ne podležu kontroli ovog senata,…bravi za ove akademce samo njihovo postojanje može da spasi srbiju od lažnih doktora i prevaranata..

  7. Zao mi je samo zato što su neki ljudi, koje poznajem, zbog profesionalizma stali uz SM!!!

  8. Ekonomski fakultet je kaznio Dragana Djuricina za saucesnistvo u plagijatu Sinise Malog, ali i Danicu Popovic za plagijat.

  9. Hahah… Senat?!? Gde god izbije afera primanja mita, Kragujevac, Nis…. Rektor BU se trese, samo da neko ne brkne u harmoniju citavih porodica na katedrama.

  10. Sad ce da se umesa SPC! Oni i AV to resavaju i naravno nema ni ostavke, ni osude, ni presude… Ide Nov godina a ko ce to vise da pamti i da se bavi naredne godine!? Narod nas sve brzo zaboravlja i prasta!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.