Vučić: Izborićemo se za pravdu i slobodu Sergeja Trifunovića (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Ovaj rijeliti sa Sergejem legao je Oskaru kao naručen. Sada je ovo opravdanje za malteretiranje i Vulinove spiskove, dimna zavesa za Jadar i KiM…

  2. Dokle idiot ima nameru da nas pravi ludim? Kao ne zna?! Vodi psa po gradu bez povodca i to dva puta I oba puta kažnjen (u Splitu). Dobio ZABRANU ULASKA U EU na godinu dana i SADA je prekršio pa je priveden! Javite lažov koji sve zna o detaljima, pa da bude i o ovome obavešten. Kada već zna gde svaka muva vrši nuždu!!!

  3. Daj koji poen da zaradi na popularnoj filmskoj zvezdi (nebitno sto mu je politicki protivnik). Njegova vlast radi iste stvari,dakle,cemu ova predstava?Srbija,Hrvatska,mnogo ste iste!

  4. Nerazumno je sta rade Hrvatske vlasti, najlakse je tako se igrati i hapsiti ljude. Ovo nece dobro uticati na medjunarodne odnose niti Hrvatska strana radi na tome, cak obratno.

  5. Gde su sada njihovi umjetnici pa da stanu u odbranu Sergeja, pa ovi naši umetnici iskljucaše nam glave kako ne treba da vlada u Srbiji zakon verbalnog delikta, pa to je ostatak komunizma, retrogradno je, mrš.

  6. Tipične ustaške metode. Nejasan je samo Sergej koji uporno ide tamo, a uvek ima problem. Zašto čoveče?

  7. Neverovatno je sta ovaj covek radi.On i posle velike nuzde tri puta se okrene i razmisli da li to moze da iskoristi u politicke svrhe. Ko te bre pita za Sergeja niti si njemu potreban kao drveni advokat niti hrvate interesuje sta ti pricas.

  8. Da se Sergej ponasao kulturno i civilizovano a ne glupo provocirao ne bi imao nikakvih neprijatnosti niti bi bio kaznjen. Verovatno da je priznao gresku i izvinio se, ne bi imao nikakvih problema. Ne mozes ocekivati da posle nepostovanja zemlje domacina budes docekan dobrodoslicom.

  9. Poruka vučićeva u prevodu glasi: Sergeju, učlani se u SNS i sve će ti biti oprošteno, plus ćeš profitirati.
    Nemoj nas više „braniti“, vučiću, „brigom“ ćeš nas sahraniti – one koje još nisi uspeo da uništiš!

  10. Znači ostade Sergej na „podužem letovanju“ u RH. Sve što je mediokritet (i odgovarajuća mu „ekipa“) „branio“ ostalo je neodbranjeno.

  11. Imamo li mi MIP i MUP? Ovo nije predsednikova nadležnost. Ali kada se već u sve meša – reč nije rekao o zatrovanoj vodi, o statusu prosvetnih radnika…priča o jednom glumcu i njegovim „avanturama“.

  12. Čak i ovo hapšenje k
    oristi za LIČNU PRO
    MOCIJU,braneći šatr
    o beogradskog glumc
    a.Sve u svrhu svoje
    moći i vlasti.

  13. Znamo mi kako prolaze tvoji politički protivnici, u apsanu a da se ne zna zbog čega… Pa tako i ovaj.

  14. Pa njegova žena je molila da se država zauzme za Sergeja a i otac je rekao da mu je sin maltene kidnapovan na ničijoj zemlji, znači nisu smeli tu hapsiti, ali ako je Srbin naravno da može čak i poželjno, pa ne razumem šta vam smeta što srpski predsednik zahteva pravdu za Sergeja, pa vi ste pljuvali po Srbiji zbog jedne Severine, koja i nije hapšena, toliko o Hrvatskoj i njihovoj lijepoj, pa vi samo nastavite da idete tamo na more, srećno

  15. Barabsko ponasanje je svojstveno radikalima, tako da nije ni cudo da Vucic ne razume zasto je uhapsen.

  16. Normalno, ima se vremena, pošto ste se za Srbe na Kosovu junački izborili i ne smete da koraknete ni blizu granice sa „delom Srbije“. To je briga za svoj narod, nema šta, glumački prosečno izvedeno.

  17. Pa, zar spalo da se Vučić bori za Sergeja?! Sergeju, izdrži dok te Vučić ne spase iz kanđži krvata,i više ne zalazi kod neprijatelja!!

  18. Pa zar u na ovome da dobijaš glasove?
    Pa on je već slobodan!
    Tvoja tzv “ borba“ nepotrebna!

  19. E, kad se ovaj zauzima za Sergeja Trifunovica on je propao, garntovano. Hrvati ce toliko da se uplase Vucica, da ce Trifunovic da dobije tri puta vecu kaznu od maksimalno propisane zakonom.

  20. Da li je Hrvatska intervenisala za Severinu? Ako nisu u pravu, onda je to sramota za hrvatsku. Nego, da li je presednik intervenisao kod KFORA da se oslobode uhapšeni Srbi na Kosovu i Metohiji?

  21. Zoro cestitam ti na hrabrosti I istini. I moju Jugoslaviju su unistili radikali ☠️☠️☠️☠️☠️☠️

  22. @Vidoje Istekla mu je „godina zabrane zbog šetanja psa“, nego ga hapse zbog verbalnog delikta: što je nešto rekao (napisao na fejsbuku) što se Hrvatima nije svidelo..Doliko o demoraCiji u njihovoj „lijepoj“..

  23. @Dunja Države u pokušaju, nastale raspadom YU, se dokazuju iživljavanjem nad Srbima, uz prećutnu saglasnot „kolektivnog Zapada“, koji nikako da slomi Srbiju. „Tvrd je orah voćka čudnovata..“

  24. @ Stole – nažalost glavni glumac je stao u obranu nečeg što je, (ovo mu prelazi u naviku) potpuno nebranjivo. Neće da stane u obranu Kosova, ne boj te se.

  25. @ Svetlana
    Kakva ničija zemlja! Razgovarao je sa hrvatskim policajcima, a oni su u svojoj zemlji.
    Vozio se do granice, da bi onda tu pitao da li može da uđe u Hrvatsku!?

  26. Nesto mi nije do kraja jasno u ovom slucaju. Ne znam sta se u ovih godinu dana desilo i sta je Sergej lajavac ovaj put napisao?
    Sad ce ispast da Oskar spasava Sergeja iz Hrv.
    Paradoks na kub.
    Posto sam jednom upoznao Sergeja na Skadarliji i ostavio dobar i prijateljski utisak, navijam da se danas pusti Sergeja na slobodu!!!
    Pa, majku mu, zena mu je iz Rijeke!!

  27. Битно је да се Вучић пљуне! Шта, ако су му намере искрене? Није ништа рекао што није тачно. Треба успоставоти реципрпцитет. А Сергеј, мечки на рупу?

  28. Vama ocigledno nikako ugoditi ! Pa covek radi otkad vec po pitanju KiM, a da se nije oglasio za Sergeja, opet ne bi valjalo ! Sta god da uradi i kaze ne valja ! Aj vi onda sve probleme resite!

  29. Lako ce Sergej da se izvuče,Zasto se tako ne zauzmes za Srbe u Kurtijevim zatvorima?.Svi znaju da ce Sergej svakako biti pušten ali ti hoces jeftine političke poene izdajnice

  30. Nemoj predsednice samo vi dase borite za njega najebace Jos gore kao Srbi sa Kosova samcese on bolje snaci ne diraj nista molimte

  31. @ Mira
    Niko se ne bi bunio da se nije oglasio za Sergeja. U Srbiji ima preko 6 miliona građana, mnogi imaju znatno veće probleme nego što je infantilno ponašanje (ne prvi put) ovog čoveka od preko 50 godina.

  32. Predsedniče samo nemoj vi da ga branite.Koga ste vi odbranili?Pa on je državni neprijatelj.Proverite da nije slučajno Vulin dao spiskove komšijama pa da hapse po njegovom nalogu

  33. Lupendaranje i jednog i drugog. S.T. krsio zakone strane zemlje i mislio da je to Srbija. A.V. brani advokata koji je uhapsen jer je pustao svoju omiljenu muziku. A mene bi u Srbiji nagradili da pustam Tompsonove domoljubive pesme, zar ne ?

  34. Vučiću napravio si od Srbije ali begovi slamu. Kome šta treba uzima bez pitanja. Kradu na tederima, kradu gde stignu. Kako nemaš malo snage da se odupreš. Toliko godina vladaš,a nas j. ko stigne.

  35. Ma vidite sta ce te sa Kosovom i Metohijom ode narod, teritorija, ode identitet nacije a vi se uhvatili za Sergeja kaga su vec i pustili.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.