„Apsolutna laž i uvreda za građane“: Sergej Trifunović o Vučićevoj izjavi da za lečenje bolesne dece „niko ništa nije skupio“

Ostavite komentar


  1. Vučić čovek bez trunke morala.On sve ama baš sve zloupotrebljava zarad svoje promocije

  2. Šta znači predsedniku još jedna laž, pa to je samo kap u moru njegovih neistina.

  3. Sta je sa zakonom roditelj negovatelj sve zemlje u okruzenju ga imaju osim Srbije sramota.

  4. Konstantno em po društvenim mrežama em po ulicama,prodavnicama se sprovodi humanitarna akcija.I građani su ti koji u najvećoj meri pomažu toj deci.

  5. Šta očekivati od Vučića? Sramota. Mnogi građani uplaćuju donacije za bolesnu decu. Samo o njima se ne zna poimenično i ne treba da se zna. Zato se ovaj, koji se ne skida sa TV-a hvali, kao da lično nešto daje. Ovo navođenje koliko je uplaćeno za lečenje od neke posebne bolesti, koliko su koštale klime u bolnicama, lečenje u inostranstvu, više je nego degutantno. Za (često nepotrebne) troškove i ugradnje u svaki posao ne znamo koliki su. On mora da iznese koliki su troškovi za lečenje. To je kao da ste nekom na ulici dodali flašicu vode jer mu je loše i odmah mu rekli: Ovo košta 100 din.

  6. Ја мислим,да је неки доктор можда баш и Лончар,изричито председнику забранио да говори истину,јер је ИСТИНА опасна по његов живот.За човека који од рођења лаже,ИСТИНА стварно може да буде кобна,и зато га не осуђујте јер због здравља мора да ЛАЖЕ.

  7. AV je najveće zagađenje u istoriji Srbije. Ali nije krivac on već svi koji ga podržavaju i koji su ga i pored njegovog istorijata izglasali. Ostaje samo da se vidi razmera štete jednog dana kad bude otišao sa vlasti. Najgori od najgorih.

  8. Šapićevo ćutanje o sopstvenoj fondaciji, gde građani uplaćuju i velike sume novca, je sramotno.
    Veoma je teško uzdržavanje (radi pristojnosti) da se uz ovo ime stavi nekoliko pravih epiteta i imenica.

  9. Na ovu temu ne bi trebalo da bude nadgornjavanja. Za lečenje bolesne dece daješ od srca, a ne za počast ili da negde piše da si dao.

  10. Psihijatri Srbije, stidite se jer cutite!!!
    Predsednik je od drzave napravio ludnicu.
    A vi cutite i dalje..

  11. Tako se onomad hvalio „Nabavili smo gama nož“. Ništa oni nabavili nisu, firma u kojoj radim ga je donirala kliničkom centru. Treba da postoji poseban izraz za ovu vrstu laganja kada je zdravlje građana u pitanju, nemam reči zaista.

  12. Ako je platila drzava, platila je i od mog novca. A osim toga uplacijem i sms i z. racun. Siguran sam da AV ne uplacuje ni dinara od svoje zarade kao sto nema, ili nije navikao, da ostavi i prilog u crkvi. Zato sam ja covek za razliku od ovog grebatora.

  13. „Ima dece za koje smo izdvojili dva miliona evra“
    Je l’ se zalis ili hvalis, vrhovni izdvojitelju miliona I milijardi NASIH evra?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.