Sergej Trifunović prijavio suprugu za porodično nasilje

Ostavite komentar


  1. Ovde ničega nije bilo, sigurno. Važno je da se kao napravi drama, onako, da se neto piše. Ovaj lik je sklon teatralnosti, valjda je to poznato.

  2. Zasto „Danas“ prenosi ovu vest. Nemojte se srozavati na nivo „Kurira“. To je njihova privatna stvar i ne vidim zasto bi ovo bila vest?

  3. Realno ovaj portal-casopis ne bi trebao da iznosi ovakve nebitne i neproverene informacije,
    to je privilegija Kurira i Informera…

  4. Trifunović nas je navikao na svoje incidente i blamove ali moram da priznam da me čak i on takav iznenadio. Da prijavi ženicu za porodično nasilje, ejjj… Da je imao dete, i dete bi sutra prijavio. Ćovek zvani Lešinar. Nema smrti iz koje nije pokušao da izvuče sopstvenu korist. Najsvežiji primer je organizovanje koncerta za prikupljanje sredstava za podizanje spomenika Bori Đorđeviću. Bora je, na prvom mestu, sam sebi digao spomenik za života u sećanjima svih nas. Kao drugo, imao je porodicu. I kao treće, Bori bi država trebalo da diže spomenike. Ali nađe se tu ljigica da iz toga profitira. Bora, Srbin po rođenju i opredeljenju ne bi se očešao o drugosrbijansku bitangu.

  5. Kad muskarac prijavi, nije nista, a kad zena prijavi onda jeste sigurno. 🙂 Nece moci gospodo draga.

  6. Baš sam se radovala što si našao tako mladu i zgodnu ženu, čuj teško je živeti zajedno a njoj je verovatno dosadno. Vlast te je napadala a sad nemoj da stradaš od lepe žene.

  7. OVO je bilo predsednik jedne političke organizacije??!
    Aha, u Srbiji,pa u toj bosansko-trebinjskoj guberniji sve je moguce.

  8. Pa to je vas borac za demokratiju.Sad ga se odricete a tako je lep uzor.Prijavio zenu za nasilje da nije zalosno bilo bi smesno.

  9. Ako ova vest nije za ovaj portal zašto ima preko 20 komentar. Osim toga Danas nije Enciklopedija Britanika nego novina, piše šta se dešava, ovde je data samo vest bez ikakvih informacija.

Ostavite komentar


Društvo

Utisak nedelje: Zašto vlast ruši simbole Beograda? 10

Utisak nedelje: Zašto vlast ruši simbole Beograda?

Reditelj i pisac Goran Marković rekao je, pre oko mesec dana da bi se vezao za Stari savski most kako bi sprečio njegovo rušenje. On danas kaže da “neko iz nejasnih razloga hoće da demontira most”, što je okarakterisao kao “užas” i perverziju”.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.