Hapšenja zbog oštrog jezika: Sličnosti i razlike u slučajevima Sergeja Trifunovića i Severine

Ostavite komentar


  1. Prva i najveća razlika je što Severina nije ni bila uhapšena, a Sergej jeste, pa izveden na sud i kažnjen.

  2. Kako niko ne spominje Srpkinju, suprugu Hrvatskog konzula, koji je suspendovan zbog nasilja nad trudnom suprugom, koja je maltretirana na granici. Da li samo zvucna imena imaju zastitu predsednika, i zasto se nasilnik ,stranac stiti u Srbiji. Da li je. samohrana majka zasluzuje zastiti od Predsednika?

  3. Zašto je zabranjen ulazak u Srbiju Marijanu Pavličeku saborskom zastupniku kojeg su pozvali Hrvati iz Vojvodine na proslavu žetvenih svečanosti ?

  4. @Cica

    Zato što su „žetvene svečanosti“ bile davno prošle.
    A da ja Vas pitam, zašto Severina nije ùšla u Srbiju i uzela još tih par desetina hiljada evra? Odnosno, ko joj je ponudio ili dao više da se napravi priča?

  5. Kakve ovo pravnike vi intervjuišete, Severina nije bila uhapšena niti privedena. O cemu se ovde radi? Zar toliko očigledno pokušavate da isperite mozak narodu?

Ostavite komentar


Društvo

Savetnik ministra zdravlja Gojković: Ne može loš čovek da bude dobar lekar, ne pretimo ali ko ne radi, snosiće posledice 10

Savetnik ministra zdravlja Gojković: Ne može loš čovek da bude dobar lekar, ne pretimo ali ko ne radi, snosiće posledice

Ne može loš čovek da bude dobar lekar, a mi imamo ljude koji ne zaslužuju da budu deo zdravstvenog sistema Srbije, izjavio je u Debati televizije Insajder specijalni savetnik ministra zdravlja dr Zoran Gojković, objašnjavajući šta su uzroci koji su doveli do problema dugogodišnjih lista čekanja za pojedine operacije i dijagnostičke intervencije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.