Sergej Trifunović osuđen na dva meseca uslovno u Hrvatskoj

Ostavite komentar


  1. Pa šta ide tamo traži đavola kad nije dobrodošao, neka se sad zanima sa Sudom. Kriv ili ne opomena svima da kad već odu tamo a moja preporuka da Hrvatsku zaobiđu, što pre iz nje i izađu. Nismo mi prijatelji mi smo samo komšije i to ne za pohvalu.

  2. Sramota je sto covek takvog kova iz sveta kulture, svaljuje sve na ‘nacionalno’. Ne vidi trn u oko sbom nikad…sverao je dop sa sobom 100% i bezobrazan je u komunikaciji. Nije problem u drugima. Treba da ga je sramota na sta se srozava…

  3. Čovek se sam namestio u prvom prekršaju sa psom i imao je da plati kaznu i da ćuti, jer je znak postojao bez obzira što je bio zamaskiran nalepnicama, videlo se šta znači. Tu je Ante Tomić u svojoj kolumni bio potpuno u pravu i svi smo dužni da poštujemo neka pravila bez obzira na kućne ljubimce, jer smo gosti u toj sada državi i ovako je samo sebi i svima nama učinio medvedju uslugu vredjajući sve oko sebe i postupajuće policajce. Ovo je samo nastavak i sada je trebao da pošalje advokata pre odlaska tamo da utvrdi koji postupak se vodi, a ne da sada ovim vestima zatrpavaju mnogo gore probleme u kojima je SRbija, a Sergej bude saučesnik nesvesni u toj magli koja se širi. Takođe, mislim da je neprimerena bila sama reakcija policije HR, jer je to moglo i pozivom da se javi itsl., ali to je već ostatak komunizma kao i u Srbiji koga se nismo rešili, mada je toga bilo i u kraljevini i ovog prostora da se ljudska prava gaze iako je ovo bio prekršajni postupak.

  4. Hoces se zahvaliti Oskaru?
    Kad su u St culi tko se umesao, gace im se napunile!
    Ajde, sretno, buduci Hrvatu!!!

  5. Pošao Sergej u tazbinu, i tako ga dočekaše..Hrvatska demokraCija, po kojoj je poznata, na delu.

  6. Neka ako,pa vi ih vi gostite po Beogradu kada se protestuje protiv Vučića. Kod nas na mrežama sve i svašta,i nikom ništa vala je ovde demokratija,divlji zapad za mnoge stvari ali demokratija.

  7. @Lale brate ide čovek tamo jer mu je zena odatle, pa idu valjda ima zena tamo majku oca brata… Ne kontam zasto ide pa i da ide iz zadovoljstva njegova stvar al ima familiju brate koji ste vi mozgovi ne razumem… Ja idem povremeno na Hvar turisticki i nista. Jel sam ja jos veci ustasa od Trifunovica? A jos me krasi prezime Mihajlovic mene bi trebali tamo da lincuju jel da?! E pa nisu aj valjda i nece

  8. Одлично! Сад нека Србија почне да примењује реципроцитет.

  9. Kad si u gostima onda ne prilici da si drcan i bezobrazan i teras na svoju ruku. Treba se drzati kucnog reda kao i svi ukucani. Ako ne , onda po turu.

  10. @Beograd Ne može se nešto dva puta izdati. Kosovo su izdali oni koji su 5.oktobra obećali da je pitanje Kosova „demokrtasko pitanje“ i da će ga oni rešiti kad dođu na vlast..Kako su ga rešili poznato je: 2008. „Kosovo“ proglasi „nezavisnost“, po nagovoru Amerike i vazala, koji su ih doveli na vlast. A petooktobarci zapališe ambasade i održaše molebane, da umire savest..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.