Šešelj pretio Aleksandri Jerkov i Milojku Pantiću

Osuđeni ratni zločinac i lider radikala nastavlja da se ponaša kao u vreme režima Slobodana Miloševića

Ostavite komentar


  1. Puna podrška A. Jerkov i M. Pantiću, gađenje za ratnog zločinca Šešelja.

  2. Za ovog coveka, kao i za Zeljka Mitrovic sam siguran, sta god uradili, pa cak i izvrsili najvecu kriminalnu radnju, za to ne bi odgovarali

    1. Poslanica Demokratske stranke u Skupštini Srbije Aleksandra Jerkov izabrana je za predsednicu Komiteta za ljudska prava poslanika u Interparlamentarnoj uniji, jednoj od najstarijih međunarodnih organizacija u svetu koja okuplja 178 parlamenata iz celog sveta, saopšteno je danas.

      Vučiću bi bilo bolje da ukloni ovog svog Šešelja iz skupštine.

  3. Ona zaključuje da „onog momenta kada oni koji i danas podražavaju Šešelja, baš kao što su to radili devedesetih, odu sa vlasti, institucije će ponovo početi da rade, Šešelj i svi drugi nasilnici će odgovarati za to što rade, a nijedan građanin Srbije više neće biti nezaštićen“.

    Hoce kako da nece. Srbija je poznata po ovome od gore.

  4. Biće interesantno pratiti reagovanje političara i javnosti na najnovije pretnje,uvrede,maltretiranje osuđenog ratnog zločinca,a reakcije državnih organa,i ovaj put ,neće biti?Zamislite da je sve ovo izgovorio Boško Obradović?

  5. Seselj satelit sps a i sada satelit sns a .Nikad nista samostalno da uradi.Sve prljave poslove on radi za vlast.Mnogo je los kao covek.

  6. Trulež koja se širi Stradijom od početka 90-ih i niko ne može da je uništi.

  7. Da li je moguće da steona žaba može nekome da preti?

Ostavite komentar


Društvo

Protest u Negotinu protiv litijuma 10

Protest u Negotinu protiv litijuma

U Negotinu je večeras oko 19 sati počeo protest građana zbog gradske deponije, koja je samo ove godine gorela šest puta, a kako navode, pridružuju se i borbi protiv iskopavanja litijuma u Zapadnoj Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.