Kombinovani tim Partizana lako je izašao na kraj sa ekipom Mladosti iz Apatina i s ubedljivih 0:6 (0:2), sa zapada Bačke, otišao u osminu finala domaćeg Kupa. Poslednjeplasirani srpskoligaš grupe Vojvodina nije imao nikakvih šansi protiv ozbiljnog i motivisanog šampiona Srbije, koji je i bez dvanaestorice manje ili više stalnih startera do vrha napunio mrežu poluamaterskog domaćina.

U tome se posebno istakao napadački tandem Kleverson Kleo – Marko Šćepović. Prvi je dao dva pogotka (25, 47. minut) i upisao jednu gol asistenciju, dok je drugi jednom sam savladao golmana Grbića (35), a u tri situacije pomogao drugima da učine isto. Zapaženu ulogu imao je i letošnji povratnik u vezni red „parnog valjka“, dvostruki strelac Stefan Babović (48, 83), a metu je pogodio i Aleksandar Davidov (79), igrač sredine terena, silom prilika levi bek na jučerašnjem gostovanju.

Ovo je bila poslednja obaveza izabranika trenera Aleksandra Stanojevića pre današnjeg odlaska na četvorodnevni odmor, posle kojeg Krstajića i ostale u nešto više od jedne nedelje očekuju meč sa Smederevom, gostovanje u Bragi i derbi sa Crvenom zvezdom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari