Šesta žrtva sudara kod Niša, preminula žena iz Donjeg Međurova

Ostavite komentar


  1. Da li je neko sa železnice obišao povređene i porodice stradalih, nije, jer ih je sramota da ih pogledaju u oči zbog odgovornosti koju imaju kao direktori železnice. Dosta nam je ovakvih neodgovornih direktora i ljudi. Ljudi kažu da ima puno problema na železnici, nema stručnih ljudi.

  2. Vozač autobusa nije pogledao prugu i to je to dragi komentatori. Bilo bi lepo da postoji sistem koji će da spreči ljude da prave greške, ali mi to nemamo. I kad imamo rampu zaobilazimo je.

    Hajde nešto realno… Zašto izviđači radova ne obeležavaju mesta gde rade nego sa 50 nailazim na sečen asfalt? Zašto uopšte ostaju nepopunjene rupe?
    Zašto I ovako spori vozovi ne stižu na vreme? U redu, treba mi 6 sati od niša do beograda. Zašto u polasku mora da kasni? Kao, ne znamo da su spori?

    1. @Nikola, Druže da li ti znaš da je taj putni prelaz bio izgrađen od drvenih starih pragova, nije imao svetlosnu signalizaciju, mašinpvođa koji je udario autobus imao je obavezu da daje zvučne signale pre nailaska na putni prelaz, itd. ? Da ti pojasnim oko pragova od kojih je napravljen putni prelaz jer je to sada ključno pitanje, prag dotrajali je užasno klizav kada je kiša, a da ti ne pričam koliko je klizav kada je mraz ili temperatura ispod 0. stepeni Celziusa. Tako da autobus nije mogao lako da pređe preko prelaza zbog proklizavanja točkova na prelazu(pruzi). Nemoj te biti najvni zašto je Miroljub Jevtić direktor železnice toliko ažurno, ekspeditivno uradio putni prelaz, zna da je zakonska obaveza železnice da održava putni prelaz, ponoviću, zakonska obaveza i niko drug nema pravo to da radi. Misliš da direktor policije Rebić slučajno priča o sijaset nepravilnost. Da ne dužim i ne prepričavam priče profesora sa Saobraćajnog fakulteta i komiteta za bezbednost saobraćaja koji su jasno stavili odgovornost na železnicu…
      Strašno je što to ide u zaborav a odgovorni sa železnice su se sakrili u mišiju rupu i čekaju da prođe „opasnost“, sramota za njih i državu što ih nije razrešila sa funkcije…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.