Sestra Zorana Đinđića postavlja tri pitanja za nadležne i javnost

Ostavite komentar


  1. Ova pitanja se trebaju postavi ti aktuelnom Suverenu. Pa on je zavrsio prava sa sve desetkama, a uzgred cita dnevno od 500-600 stana. Naravno da pored svega toga zna odgovore na sva pitanja.

  2. Draga Gordana lepo ste kazali „gomile ništarija udružile formalno i neformalno, stvarajući u javnosti sliku da je on štetočina i izdajnik i da bi bilo junački i herojski eliminisati ga, ubiti ga“… ja sam taj dan likvidacije Z.Đ (sticajem okolnosti) bila u dve gradse opštine i pojedinci (zaposleni u njima) su likovali, zašto? Pa uplašili su se Zorana Đinđića da će u Srbiju uvesti standarde Evrope i kako bi onda ONI nastaviti da zidaju pored sazidanih 1 milion još naredni 1 milion „kobojagi legalnih objekata“…. pogledajte našta liči Bg, na zgusnute favele (četvorospratnice niču svaki kad kao pečurke posle kiše….a sve se to priključuje na stare instalacije infrastrukrure…. pa svaka jača kiša izaziva bibliski potop)….e pa tako je bilo i u vojsci, sudovima, policiji,…. uplašili su se LUSTRACIJE…. vodili (4 sumanuta) rata…. sve upropastili: privredu, društvo, bela kuga, najveća emigracija…. ali da ne dužim evo u jednoj rečenici šta je bio smisao njihove politike (i zašto im je smetao vaš brat): „državni program kako proterati (dobrovoljno) sve što je građansko iz Srbije“ tj. čim si građanin čim si pošten majstor svog posla, poštuješ zakone, moral….. ti si za njih „neprijatelj Srbije“…Ovakav građanski sunovrat je nezabeležen u Evropi (bilo kada), posledica? Srbija je pretvorena o nešto nalik favelama u kojima vladaju pravila iz Kolumbije. I danju i noću (stan, kuća, poslao , ulica….) si izložen maltretiranju nečijeg „necivilizovanog ponašanje“ koje policija, sud, političari ne primećuju (jer mnogi među njima misle da je to OK ponašanje)…
    Ps. eto to je cena pranja njihovih biografija, oni izbegli lustraciju a Srbija nestaje pred našim očima…. već je za tih 30 god emigriralo između 1 do 2 miliona građana….

  3. ZA MALO VIŠE OD 2-GODINE Z.ĐINĐIĆ JE POSTIGAO I URADIO ZA SVOJU ZEMLJU, MNOGO,MNOGO VIŠE NEGO ŠTO JAVNOST MOŽE I PO’MISLITI. . .

  4. Ko je podstakao to ubistvo, ko je stajao iza njega? To je tipično blo političko ubistvo, to je bila politička likvidacija. Ne mogu za to biti odgovorni samo izvršioci koji jesu dio kriminalnog klana, a dijelom kriminalizirane grupe Jedinice za specijalne operacije (JSO). Morao je neko tu biti organizovan, stajati iza toga i finansirati to. Sramota je da ništa nije urađeno, a kamo li okončano.

  5. Da je Zoranova sestra u pravu govore i ovi silni minusi nistarija i primitivaca na komentarima citalaca. Te nistarije su se prepoznale jer Srbija vrvi od njih na zalost jer se proporcija menja svakim odlaskom mladih i pametnih u svet.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.