Sever: Stvari su prešle granicu, da li Brnabić uopšte razume šta je uloga medija

Ostavite komentar


  1. Za Srbiju je teška sramota da za premijerku ima takvu neuku i neobrazovanu osobu koja pripada polusvetu.

  2. Ana je osoba bez mozga sa kojom daljinskim upravljačem upravlja nepomenik ,to jest najveće zlo koje je snašlo Srbiju ikad u njenoj istoriji.

  3. Čale, pročitaj komentar Maje Sever na tvoju zabranu prisustva novinara na konferenciji.Da li te je bar malo sramota Čale.

  4. Novinarka Maja treba da radi svoj posao, a ne da zove premijerku Anu i smara je sa pitanjima i podpitanjima.

  5. Ana je samo lutka. Onaj što vuče konce je naručilac takvog ponašanja, i ne laje na zvezde nego na svaku kritiku av, av, av…

  6. Žena je operisana od sposobnosti razumevanja,i sama je to rekla”ne razumem kako da razumem”.Pitanje ja zašto je takva kakva je,tu gde je,i ko ima koristi od toga.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.