Severina: Više nikad neću doći u Srbiju dok je na vlasti Aleksandar Vučić

Ostavite komentar


  1. Pa ovo je lepa vest. Ne mora uopste da vise dolazi u Srbiju. Ne dolazi da uziva u Srbiji vec da makne neke parice (nastupi, rodjendani…) i nazad u domovinu. Zivela Srbija…

  2. Baš su izabrali koga će maltretirati, Seve je naime neinteligentna polupismena seljančica koja se nije družila s ljudima svakog ranga i svih profila i nije vidjela svijeta izvan svoga sela i ne zna odgovoriti. Dobili su šta su htjeli više nego od cijele srpske opozicije u zadnjih 12 godina!

  3. Ja još čitam „Danas“, ovo nije „Blic“, samo kratki ružan san, proći će.. 🙂

  4. Bravo Seve. Sto dalje od te drzave koja satire sve okolo. A narod cuti ili podrzava.

  5. Ovu tešku sramotu sa Severinom mogu samo 100% totalitarni režimi .sramota.Severina je gospodja pevačica JK naša teška bruka i pravi,pravi primer sns bruke

  6. Не љубим двоје (троје) главних јунака из чланка, али спискови за вербални деликт??? Да ли смо се вратили у ознашка, удбашка времена после Другог светског рата???

  7. Gde su bili ovakvi komentari kada je onaj advokat utamničen dve nedelje?! Bar je nisu vodili u Mitrovicu ili Zabeli.

  8. Да неко тамо у БИА може толико да буде глуп да прави рекламу Северини. И сад ће она од тога да направи себи још једну сјајну рекламу. Има ли шансе да се сазна име тог кретена?

  9. O Severini mislim sta mislim ali ovo sto rade Vucic i i podguz Dacic, ovo je stvarno za gadjenje. Kakva Severna Koreja, ona je mala maca za ovo sta napravise od nase lepe zemlje

  10. Mojoj porodici i meni licno ne pada na pamet da se vratimo iz Canbere u Srbiju dokle god je nepomenik sa svojim demonima na vlasti.

  11. Ako zabranjuje ulaz u Srbiju to je samo korak da zabrani izlazak iz zemlje za one koji se ne šefu ne svidjaju. A onda će biti joj, pomagaj!

  12. Ne želim ni ja, ali nemam gajbu na Jadranu ili barku da se sklonim

  13. Estradna pevacica vs kafanski pevac. Dacic je pevao Erdoganu „na uvce“ Severina takvo nesto jos nije postigla i treba malo da poradi na sebi da bi dostigla jednog Dacica.

  14. Bravo za Severinu! Koliko treba da je uplasena vlast kad jednu pevacicu zbog njenih stavova maltretiraju. (Dacic je pominjao „verbalni delikt“, kako pise u ovom tekstu!).
    Samo se sramotimo!

  15. Radikalska banda nas je posvađala sa svima. Oni pričaju isključivo govorom mržnje.

  16. Немамо других брига него да се потресамо што Северина неће доћи. Глупа власт јој даје значај који не заслужује.

  17. Iskreno verujem da je Vučić veliko zlo. Ali svako zlo pa makar i najveće ima nešto malo dobroga. To što ova neće da dolazi mu dodje kao to maleeeecno dobri.

  18. Neverovatna cenzura koja traje vec 35 godina ne dozvoljava da se ova vest procita u celosti u Srbiji. Moramo da idemo na hrvatske portale da procitamo vest. Ova zemlja je na nivou Belorusije i Severne Koreje.

  19. Da, šta ćemo sa advokatom iz Srbije koji je u svojim kolima slušao neku pesmu Severininog kolege.Pa čovek je odležao 15 (petnaest)dana u nekom hrvatskom kazamatu. Nisam čuo da se digla frka kao sada oko „jadne“Seve….Čista hipokrizija…

  20. ..pustite..pevace da pevaju..sviraci da sviraju..kopaci da kopaju..oraci da oru..politicari da politicari..gatare da gataju..fudbaleri da .. nogataju..novinari da pisu..a mi ..a i mi nesto od svega ovoga ponesto da radimo ..

  21. Nepomenik razmišlja da iznajmi od Hrvata Goli Otok .

  22. Прво, среди свој живот. Остало препусти политичарима. Држи се певања и да, преживећемо твој недолазак. Хвала

  23. verbalni delikti spiskovi???? NKVD sljaka jos uvek. Aco Srbine pa gde ces ti jado posle mandata?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.