Sin Željka Mitrovića osuđen na 12 meseci kućnog zatvora

Ostavite komentar


  1. Neka je na savesti i casti… ako je uopste ima…. onome ko je doneo ovu presudu….

      1. I onda neki vajni moralisti kažu da je „Krvna osveta“ primitivizam, zatucanost, da je to neprihvatljivo… A, ovo je prihvatljivo!? Što se mene tiče, bude li ikada, mom detetu falila dlaka sa glave od strane ovih ili njima sličnih „Mitrovića“, ja znam odakle ću da krenem!

      1. A meni su trajno oduzeli vozačku dozvolu jer mi je istekla više od 6 meseci. Zaustave me i napišu prijavu, ja ujutru uplatim novu, odem u SUP da produžim, a oni štrajkuju. Zaustave me opet ja im pokažem uplatnice i kažem da štrajkuju, ne nesreću vide u fascikli onu prijavu što me zaustavio policajac par dana ranije i oduzmu mi trajno. 18 bodova i to su me ko teroristu odveli pred sudiju.
        Jadna li si Srbijo

        1. Advokat izjavio da ne moze da mu se stavlja na teret nepruzanje pomoći jer je devojka bila mrtva na licu mesta…bezobrazluk i neznanje do beskraja…ja sam hirurg pa da bih utvrdio da li je neko vec mrtav i da li mu ima svrhe pruziti prvu pomoc potrebno je dosta vremena, znanja, aparature…a ovaj vozi 150km/h i kroz prozor u sekundi procenio da je vec mrtva i da joj ne treba reanimacija…kakav talenat, pa da ga zaposlimo da predaje na medicinskom fakultetu, takav talenat i znanje…

        2. Naravoučenije:
          Ako ubijete nekog pešaka prilikom vožnje ne napuštajte vozilo, napustite mesto nesreće, po tatu i advokata, pa 2 sata kasnije tek idite do policijske stanice.

        1. Ovo je identično, kao kada je Rumunskog predsednika Čaušeska, sin pokosio pešake u Rumuniji i nikome ništa. Bitno je kako se prrzivaš, ko ti je tata. A devojčice nema. Strašno. Tužno i žalosno

  2. Dakle, to je kazna za ubistvo kad je Mitrović u pitanju!? Šta su olakšavajuće okolnosti za ovako smešnu presudu, zaboga, taj momak je ubio ljudsko biće i potom pobegao?! U kakvoj zemlji živimo, da li nas je Dj Žeks sve drogirao?

    1. Tako je kada SNS ima PINK da objavi sve što naruče. Treba to kompenzovati.
      Ako ništa drugo ima sud u Strazburu da odere i Mitrovića i SNS državu.

  3. Sve NAPREDUJE kako treba,jedino ovakp moze kuka i motika da proradi. Zao mi te devojcice,zao mi i njenih roditelja. Drzite se i molite se Bogu! Strasno….e predsednice,finu nam corbu spremas

  4. Andrea Bojanić, 17 godina, ubijena od strane Aleksandara Mitrovića osuđenog na 12 meseci nošenja nanogice u svom stanu i zabranu upravljanja motornim votilom na godinu dana.
    Devojka je mrtva zauvek, tatin sin ce da se baskari po stanu godinu dana.
    Da li ima pravde, bice ako porodica ubijene devojke nesto preduzme po tom pitanju.

    1. A svi mi ćemo da posmatramo, navijamo, tapšemo i bučemo po portalima. Tako se brani pravda u Srbiji.

  5. Sramna presuda sudije – trebalo je da dečko bude oslobođen jer je sin oca koji obavlja važan zadatak za ovu državu a porodica stradale devojke da se obaveže da kupi novog bmw-a Mitrovićima – to je pravda kojoj stremi ovo bolesno društvo.

  6. Mitrovic finansira vlast, i poreza je sigurno oslobodjen, ovo nije evropska zemlja ovo je Kolumbija !

  7. Za izazivanje saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom !? Katastrofa od zavisnog sudstva. U Srbiji lopovi, ubice i mafija presudjuju pravdi.

  8. Siroto dete, kako ce sada na letovanje. Da sam ja nekog ubio autom sigurno ne bi 10god. isao na letovanje. A umesto nanogice dobio bi celiju.

  9. na sve ovo kad se setim besramnog profesora vuajčića kao je objasnio da nema krivice junoše ,povraća mi se onako iskreno,a istomak me nešto savija

  10. Koje ziveo u Srbiji, ni pakao mu nece tesko pasti. Ovom samo Bog moze suditi, posto na ovom svetu nece dobiti zasluzenu kaznu za delo koje je pocinio. Kako je samo tim nesrecnim roditeljima od devojcice, kada su culi za ovakvu presudu?

    1. Najbolji komentar – ko je živeo u Srbiji, ni pakao mu neće teško pasti.

  11. Da li će Pink da objavi ovu presudu?
    Možda i di-džej napravi hepening pred zgradom.
    Ovo je Srbija budućnosti.Sudije i kroz presude prave elitu.

  12. Jadna devojka,ubijena u najlepsem cvetu mladosti,jadni roditelji,tragedija se upravo uvećala
    ovom nepravdom!Tuga i nepravda….
    Svi mi poslušno čekamo da budemo sledeći na redu i da budemo usluženi od ove vkasti za našu,ličnu, porciju tragedije i nepravde!

  13. Zeljko Mitrovic, drzavni covek br. 1…sta se cudite? E moja Srbijo, dokle ces cutati?

  14. Sudska presuda je javni dokument i mogao bi DANAS da je objavi.
    tek da vidimo kakvo je obrazloženje za ovu „drakonsku“ kaznu.
    Da vidimo kako li se sudija ispetljavao/upetljavao

  15. Када држава није у стању да дели правду, обичан народ ће је узети натраг у своје руке.

    1. Bravo isto sam rekao, jos je onaj udario decka koji je gurao auto preko mosta a ovaj mali devojcicu na pesackom prelazu, jos gore. Ja znam sta bih uradio da je moja cerka tako stradala a kazna bila tako smesna.

  16. Brateeeeee… Idem sutra da zgazim nekog… I da zapalim sa lica mesta…. A ako me uhvate, znam šta treba da radim…

  17. Jedan mladi život uništen, zbog nepažnje devojke, nije samo on kriv, nije prešao na crveno, bila je zelena strelica.

  18. I sad ćemo mi malo da lajemo po ovom i svim ostalim sajtovina i onda razlaz, to je to. Za par dana nikom ništa i neka nova knedla za gutanje. Jadni smo kao i taj sudija…

  19. Evo šta je tatica izjavio, dakle ništa ni od kućnog pritvora (u najavi): Posle tri veštačenja, koje nisam tražio ja ili moj sin Aleksandar, VEĆ TUŽILAŠTVO, sva tri su potvrdila da moj sin Aleksandar nije kriv,ali je danas sud osudio mog sina samo zato što je moj sin! E moj časni sude!

  20. Zakon je tako odredio, ali on ce celoga zivota biti kaznjen misleci na tu nesrecu, ne moze se to tek tako zaboraviti…

  21. Ovo jevuzas, nemam reci. Ubio je dete na pesackom prelazu, pobegao kod tate i dobio uslov. Trebao je kao onaj Mikicevic 4 godine kao minimum. Ali tata je blizak sa vladajucom strankom, moze mu se. Ima srece sto nije moje dete.

Ostavite komentar


Društvo

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću 10

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu sutra će biti održano pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih i pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.