Sinagoga i dalje zauzeta

Ostavite komentar


  1. Sramotno.je da Danas ponovo objavljuje Mediceve mutljaze. u nekom slucaju stajete na stranu pravde (krusik, brus) a u ovom glumite neupucenost. Medic je isto sto i onaj lik iz Grocke.

  2. U tekstu nije navedena najvažnija činjenica da je dogadjaj koji je opisan (Rabin i Jevreji su zauzeli sinagogu….šta je tu čudno…..nisu zauzeli crkvu ili džamiju) bio posledica najavljenog izbacivanja Rabina iz sinagoge i iz stana od strane Danila Medića, koji je izabran za predsednika JOB, 2017. godine, sa 187 glasa a razrešen dužnosti na Vanrednoj skupštini JOB, 2018. godine, sa 221 glasom dok je Aleksandar Jinker je izabran na Izbornoj skupštini sa 334 glasa, ali Ministarstvo pravde odugovlači upis te promene u Registar crkava i verskih zajednica.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.