Šindić (SRCE): Šapić opet uvredio Beograđane, njegov posao nije da glumi klimatologa 1foto (BETAPHOTO/BEOINFO/MIODRAG TODOROVIĆ)

Član Predsedništva stranke Srbija centar (SRCE) i koordinator za Beograd Boško Šindić upozorio je danas gradonačelnika Aleksandra Šapića da njegov posao nije da glumi klimatologa, nego da učini sve kako bi pripremio infrastrukturu za padavine, saopštila je ta partija.

Šapić je danas, istakao je Šindić u pisanoj izjavi, izjavio, pravdajući se zbog katastrofalnog stanja gradske komunalne infrastrukture, da „moramo da prihvatimo nove vremenske okolnosti“ i tako „u dobro poznatom maniru ponovo uvredio Beograđane i izbegao da odgovori zašto je posle svake jače kiše pola grada pod vodom i zašto razvoj infrastrukture ne prati razvoj grada“.

Umesto da građanima savetuje da se naviknu, mogao je i da im postavi pitanje da nabroje sve pritoke Autokomande. Njegov prioritet, ali i posao svih nadležnih u Gradskoj upravi odavno je morao da bude da se postojeća infrastruktura popravi i očiste slivnici, a da nova prati razvoj grada, upozorio je on.

Šindić je ocenio da je sada potpuno jasno da ovakvo uništavanje Beograd vodi ka katastrofi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari