Sindikalci Krušika u Ministarstvu odbrane

Ostavite komentar


  1. Sindikati su trebali reagovati kad su primani radnici bez plana u cemu su i te kako ucestvovali. Sad je kasno, ali moraju da se pravdaju. Sve u svemu bruka i sramota.

  2. Hoće li kao specijalni predstavnik GIM-a i ostalih čerupaša „Krušika“ prisustvovati i tata Neše iz Beograda?

  3. Oterajte rukovodstvo koje vas je i dovelo u ovu situaciju poslujući sa, blago rečeno, mafijaškim firmama. Ponovo čoporativno glasajte za vladajuću republičku garnituru pa ćete ostati „goli i bosi“. A možete se žaliti i Vulinu i Baćku koliko hoćete, ali oni rade u interesu gore pomenutih firmi.

  4. Kriminal u svakom segmentu ministarstva odbrane! Posebno u vojnom zdravstvu, nevidjen lopovluk! Jadni pacijenti ispastaju.

  5. Vi ne “ ocekujete “ mnogo od sastanka sa nadleznim ministrom ( da mu ne pominjem ime ) i ne kompetentnim likom koji je zaduzen za “ razvoj “ vojne industrije a ja ocekujem da vas “ pripreme “ za dolazak “ vladaoca “ u subotu 7 marta u Valjevo …pametnim dosta

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.