Sindikalci: Vučić je znao šta se dešava u Krušiku

Ostavite komentar


  1. A joooj. Pa šta onda zna ako je ovo tek sad saznao. Ispade Obradović govorio istinu, a i to se zaboravilo. Predsedniče jedan orden za Aleksandra Obradovića.

    1. E mi sa vma ga obavestavamo da je ogromna koripcija u nabavkama za vma i vojnom zdravstvu!

  2. Srbija na dobrom putu. Buducnost Srbije! Sava mala, Helikopter, Kopaonik, paljenje kuce Simonovicu, Jutka, Babic na autoputu, Krusik, Jovanjica… sve ono sto se videlo u filmu Vladalac. Tesko nama, ali propasti necemo.

  3. Hahaha, frka, predsednik pokušava da se izvuče!
    Naravno da je znao sve!!! On inače sve zna, tako da u to uopšte ne treba sumnjati!!!

  4. Predsednik treba da pohapsi sve koji su umešani u kriminalne radnje vezano za poslovanje Krušika tj. na čelu sa njegovim veličanstvom.

  5. ….Kako zaboravise da povedu Stefanovica .. ? Da li se -G-dja Dolovac vratila iz Svajcarske…ili ce cekati dok fabrika cokolade krene sa proizvodnjom…a do tada ce tamo da jede ‘svajcarsku cokoladu’.. i pustiti da vreme odnese u zaborav i ‘tate i granate…kakav ‘cinizam – ova poseta fabrici…vojska ce uplatiti ..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.