Sindikat: Direktor oštetio državu za 400.000 evra

Zaposleni u kragujevačkom zavodu za hitnu medicinsku pomoć najavljuju proteste uoči izbora rukovodioca te ustanove

Ostavite komentar


  1. U Kragujevcu od glave smrdi a to je gradonacelnik Nikolic koja je jedina kvalifikacija da je sin bivseg predsednika drzave. On i postavlja Klickovica i zmuri na sve njegove propuste pa ih treba obojicu sa sve ostalim SNS-ovcima pocistiti jednom za svagda na sledecim lokalnim izborima jer drugacije ne ide.

  2. Tako je i kod nas u firmi, samo sto od 1. septembra radimo samo ono sto nam je posao po sistematizaciji. Zaposlili ste politicke kadrove, a mi vise necemo da radkmk i za njih i ostajemo duze na poslu dok se oni ili ne pojaljuju ili glume fikuse. U petak su mi rekli da ce mi direktor dati otkaz. Lepo sam im odgovorii da me nije briga, da ostajem prj svom stavu i da odreda idu u onu stvar.
    Ovaj je potrosio 400000, a nasi politicki kadrovi su preko 200 miliona evra za 15 godina. Vreme je da narod otkaza poslusnost i istera lopove.

  3. Isto se desava u Zavodu za hitnu pomoc Novi Sad,samo sto su zaposleni zaplaseni a samo nekolicina se idalje bori da naplati,prekovremeni rad,praznike,lojalnima se deli i sakom i kapom,,,

  4. Svaka čast Kragujevcu želim vam sreću u budućem radu, a kako vidim pridružite vam se i niska hitna.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.