Sindikat medicinskih sestara i tehničara traži prijem kod Vučića

Ostavite komentar


  1. Na danasnjem sajtu, ponovljeno 11 (jedanaest ) puta ime Vucica. Izbrojte.

  2. VLADALA VUCIC JACI JE I SVEMOGUC DA MU NI BOG NIJE RAVAN, SVE CE ON RESITI., O PSLEDICAMA CE PRICATI I PASATO ONI KOJI PREZIVE NAREDMNIH NEKOLIKO GODINA, KAD VLADALAC VUCIC SVE RASTURI

  3. Pomenuti čovek nije nadležan za razgovore sa sindikatom. Tehnicki nemamo ni vlast ni državu.Treba da se pozabave pre svega činjenicom da se meducinsko osoblje ovih dana izjašnjava retroaktivno da su imali svu opremu već od 15 marta a to nije tačno. Dokle ide poniženje medicinske struke i dokle će biti robovi političarai njihove lazne propagande?

  4. Zašto bi Vučić rešavao probleme sindikata i ojačavao ih? Pa njemu najviše i odgovara da su potpuno nefunkcionalni i nesposobni.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.