Sindikati RTS-a najavili štrajk upozorenja za početak juna

Ostavite komentar


  1. Smanjite plate direktoru Bujoševicu, urednici Ooliveri, poništite stetno sklopljene ugovore ……
    Najbolje je smena direktora.

  2. Prvo sam se obradovala da zaposleni u RTS strajkuju, a onda razocarala citajuci zahteve. Mislila sam da ce bar jedan biti protiv uredjivacke politike. Da bude vise emisija za decu i sl. A ono povecanje plata

  3. Vaše je pravo da znate sve. Lakrdija, najžalije mi je što sam primoran da za vas izdvajam novac kroz pretplatu. Sramota ste novinarske struke. Sram Vas bilo.

  4. Krenula kola nizbrdo?Pa vreme je i bilo da ovi(ne znam koji opis da uzmem sve je previše blago)plate račun za polomljen inventar i vređanje gostiju i osoblja,a onda ko neki organi pobegnu bez da plate.Jajare sa velikim ustima i dugim jezicima.

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 9

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.