Sindikat Sloga: Ministre Momiroviću, kako to da u vašem hotelu omlet od tri jajeta naplaćujete 690 dinara?

Ostavite komentar


  1. Ako se potrudite i iščeprkate,po salašima imate ko snega u Avgust mesecu,toliko da pomislite da je sneg pao,a ono nije otkud sneg u sred leta?
    Ili na Jugu Srbije,što Južnije to je tužnije,ovaj,jeftinije!

  2. Cega se pametan stidi , time se lud ponosi, kakav crni ministar , kakva bogata porodica
    , kakav zivot ceo dan sa 2 jajeta , 22 dinara, to mogu da lupetaju samo JAJARE, KOKOSARI SU VEC VISA FAZA ,,,

  3. Ja i ostale kolege,kad smo radili u min.zdravlja a i ostali inspektori u RS (god.92-93-94)dobijali smo oko 1500 dm za HTZ opremu(vauceri).To je moglo da se potrosi samo u MONI.Za te pare gace,carape kravate i ako nadjes neku kosulju.

  4. Sindikat Sloga ne treba da predlaze ministru sta da jede no treba da osudi izjavu ministra da je za narod dovoljan obrok od 2 jaja jer se ministar javno bez ikakvog ustrucavanja ruga srpskom narodu

  5. Kakvi su nam ministri bez srama omalovazavaju svoj narod,svaki normalan posten covek bi se posramio,ali da li su oni normalni,mi cak i dobro zivimo kad nas ovakvi vode

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.